Aktuálny TÝŽDENNÝ HOROSKOP: 03 až 09. Jún 2024 - Vývoj LÁSKY aj ENERGIE?

V tomto týždni upriamuje horoskop svoju pozornosť hlavne na Mesačný Nov v znamení Blíženci ovplyvňujúci všetky znamenia zverokruhu. Týždenný tok energií považuje Nov za špeciálny okamih, keď sa môžeme sústrediť na osobné ciele, ktoré zo znamení zverokruhu vyžarujú to najlepšie, rovnako ako živé a ukecané znamenie Blíženci.

Tento týždeň je ideálny moment na zdokonaľovanie sa, aj v rozprávaní a počúvaní druhých, aby znamenia zverokruhu našli radosť z nápadov iných, namiesto toho, aby hľadali len tú „správnu“ odpoveď.

Tento týždeň je fantastický na premýšľanie o tom, ako komunikujeme s ostatnými a ako sa cíti naše spoločenské ja. Môžeme si položiť otázku, či naozaj počúvame a rozprávame láskavým a nenúteným spôsobom.

Tento týždeň by mali znamenia zverokruhu venovať pozornosť tomu, ako sa pohybujú a získavajú priateľov. Uspokojenie túžby po spoločenskom vyžití je v tomto týždni veľmi dôležité.


Horoskop predpovedá tomuto týždňu aj zábavu

Znamenia zverokruhu by sa mali tento týždeň snažiť tráviť viac času zábavou a stretávaním sa s ostatnými – či už so susedmi, priateľmi, rodinou, alebo s kamarátmi. Musíme sa obklopiť takými ľuďmi, ktorí vytvárajú v našom svete číru radosť.

Tento týždeň je časom, kedy môžeme objavovať nové spôsoby, ako zdieľať svoje myšlienky a učiť sa nové veci tým, že budeme zvedaví a zlepšíme si svoje zručnosti v písaní, hovorení a počúvaní. Možno sa rozhodneme pridať trochu korenia do nášho myslenia a budeme otvorenejší učiť sa zo všetkého okolo nás.


So silnou energiou Blížencov máme príležitosť urobiť veľké zmeny v živote

Aj keď sa o Blížencoch často hovorí, že sú komunikatívny a rozhovory sú pre nich jednoduché, keď sa pozrieme bližšie, zistíme, že z týchto priateľských a nenáročných rozhovorov sa môžeme tiež veľa od Blížencov naučiť. Kým je Slnko v tomto znamení cítime, že aj my sa vieme lepšie vyjadriť a naše priateľstvá a vzťahy prekvitajú.

Mesačná fáza Novu Mesiaca je spojená s Venušou a čelí určitým výzvam zo strany Saturnu. Znamenia zverokruhu by mohli naraziť na nejaké hrbole alebo musia čeliť náhlej pravde, kým začnete niečo nové. Existuje však silné želanie mieru, lásky, zábavy a lepších vzťahov od vesmíru v tomto týždni, čo by nás mohlo inšpirovať k tomu, aby sme začali odznova.


Týždenný rast energie sa dotkne iba tých, ktorí aj oddychujú

Keď je Slnko od 20. mája do 21. júna v Blížencoch, máme chuť všetko preskúmať! Blíženci sa radi učia a sú veľmi zvedaví, takže sa pristihneme, že túto energiu nasávame. Rýchlejšie premýšľame a chceme vedieť zo všetkého trochu. Niekedy sa však znamenia zverokruhu snažia urobiť toľko naraz, že môžu skončiť bez energie.

Blížencová energia je predovšetkým o tom, že toto znamenie je inteligentné a flexibilné. Znamenie Blíženci je aj veselé, ostré a vždy pripravené naučiť sa niečo nové, alebo sa podeliť o klebety. Aj keď môže byť tento týždeň zábavný, musíme tiež pamätať na to, aby sme neprehliadali láskavosť a múdrosť v slovách, ktoré smerujeme k najbližším.

Počas tohto obdobia sa aj Merkúr presúva do Býka, od 15. mája do 3. júna, čo spomaľuje naše myslenie na stabilnejšie tempo. Myslíme prakticky, pričom uprednostňujeme nápady, ktoré obstáli v skúške času. Inými slovami, máme radi osvedčené veci. Vďaka tomu sú naše rozhodnutia pevné, ale dávajte si pozor – možno sa príliš zaseknete vo svojich cestách. Keďže nechceme inovácie, možno prehliadneme nové, vzrušujúce cesty a možnosti.

Od 3. júna do 17. júna, aj Merkúr zaskočí do znamenia Blíženci, k svojmu domovskému, prirodzenému znameniu zverokruhu! Naša myseľ je ešte viac zaneprázdnená, milujeme rýchle rozhovory a zábavné fakty. Baví nás rozprávať sa o mnohých témach, než aby sme sa ponorili hlboko do jedného detailu.

Debatovanie a žartovanie so slovami je teraz našou obľúbenou hrou, ale môžeme veľmi rýchlo zmeniť názory alebo témy. Myseľ je teraz rovnako premenlivá ako naše slová a myšlienky, práve kvôli silnej vibrácií znamenia Blíženci.


Energia Blížencov sa stupňuje

Venuša je od 23. mája do 17. júna tiež v znamení Blíženci, vďaka čomu náš spoločenský život bzučí vzrušením. Milujeme spoznávanie nových ľudí a flirtovanie. Zábavu hľadáme skôr v živých rozhovoroch, než v hlbokých emotívnych diskusiách.

„Rozmanitosť je korením života“ by mohlo byť týždenným mottom znamení zverokruhu, pretože nás baví byť očarený a na oplátku očariť ostatných. Len si dávajme pozor, aby sme príliš nelietali – niekedy sa hlbšie spojenia v láske a nových vzťahoch oplatí spomaliť.

Celkovo, so všetkými týmito planétami tancujúcimi v Blížencoch je tento týždeň čas vychutnať si bezstarostné spojenia vo vzťahoch, rýchle učenie sa a spoločenský rozruch! Len to nezabudnite vyvážiť niekoľkými momentmi pokoja, aby ste všetku energiu nevydali v predstihu.

Keď je Mars v domovskom Baranovi od 30. apríla do 9. júna, energia pre prácu je nastavená na pomoc a motiváciu. Aj tento týždeň ešte Mars výrazne zvyšuje našu energiu! Cítime sa smelí, pripravení skočiť do nových vecí a túžime ísť po svojej ceste úspechu. Naša konkurenčná stránka žiari a naozaj chceme vyjsť na vrchol vo všetkom, čo robíme. Sme plní dôvery a sústredenia, pripravení zvládnuť akúkoľvek výzvu.

Naše akcie sú priamočiare – pre znamenia zverokruhu je napríklad prirodzené použitie najrýchlejšej skratky, aby sme sa dostali tam, kde chceme byť. Musíme si však dávať pozor, pretože niekedy sme kvôli tomu trochu netrpezliví, príliš dotieraví alebo dokonca trochu sebeckí.


Týždenný jas lásky podporuje Venuša

Od 23. mája do 17. júna sa Venuša zdržiava v Blížencoch a mení náš milostný život na zábavnú, ukecanú a trochu sviežu záležitosť. V Blížencoch sa Venuša rada rozpráva a stýka sa, často veci odľahčuje a emocionálne sa príliš neprehlbuje.

Znamenia zverokruhu by sa mohli ocitnúť trochu nerozhodné v láske, poletovať od jedného záujmu k druhému. Avšak vzrušenie z mentálneho spojenia je teraz naozaj silné a ide nám hlavne o to, aby sme si užívali rozhovory a spoznávali nových ľudí. Aj keď sa naše emócie môžu zdať trochu oddelené, môže to byť osviežujúce, pretože veci neberieme príliš vážne.

Tento týždeň, od pondelka do stredy, sa naozaj snažíme robiť veci v našich vzťahoch jednoduchšie. Chceme, aby šli vzťahy hladko, bez veľkých prekážok. Sme hrdí na to, že sme flexibilní a dobre vychádzame s ostatnými. Je to dobrý čas na vytváranie pekných vzťahov, možno spoznávanie nových ľudí alebo omladenie iskry v našich existujúcich vzťahoch. Začneme si viac vážiť krásu okolo nás, čo vnáša nový život a šarm do interakcií, aj keď možno veci ponecháme na ľahšej strane.

Od štvrtka do soboty sa však vzťahové počasie trochu rozbúri. Môžeme naraziť na zátarasy alebo čeliť momentom, ktoré nás prinútia pýtať sa, kam veci smerujú. Počas tohto obdobia sa môžu objaviť obavy a neistota, čo nás prinúti znepokojovať sa z neznámych vecí v našich vzťahoch.

Môže byť ťažšie cítiť sa k ostatným blízko, ale ak sme k sebe úprimní, môže to byť šanca čeliť svojmu strachu a rásť. Emocionálne steny môžu narásť, ale je tu aj potenciál, aby naše vzťahy dosiahli novú úroveň zrelosti a porozumenia.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený 23. týždeň 2024. Horoskop na tento týždeň nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop, 03. Jún až 09. Jún 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com