Aktuálny TÝŽDENNÝ HOROSKOP: 10 až 16. Jún 2024 - Chuť lásky a sila BLÍŽENCA?

Tento týždeň, keď Mesiac pribúda od žiarivého Novu v Levovi pozýva horoskop znamenia zverokruhu na premýšľanie o vzťahoch, láske aj o zdraví. Kým sa mesiac tento týždeň dostáva do prvej štvrte vo Váhach, mení sa aj naše vnútorné cítenie a odhodlanie. Slnko, naďalej hrdo umiestnené v žiarivom a komunikatívnom znamení Blíženci, osvetľuje cestu znameniam nielen smerom von, ale aj hlboko dovnútra.

Pod osvetľujúcou silou Slnka v znamení Blíženci víri okolo znamení zverokruhu príval slov a nápadov, ktoré podnecujú tanec intelektu a vtipu. Toto obdobie nabáda znamenia, aby sme nielen hovorili, ale aj skutočne počúvali, čím sa podporuje symfónia výmen, ktoré by mohli viesť k zmysluplným spojeniam.

Vibrujúci vzduch Blížencov, ktorý znamenia zverokruhu cítia intenzívne posledný týždeň tohto roka, podporuje naše sociálne ja a podnecuje nás k tomu, aby sme si položili otázku, ako naše slová formujú priestory, ktoré obývame, a väzby, ktoré rozvíjame. Tento týždeň je posledný v ktorom je energia Blížencov silná, i keď Slnko - Venuša aj Merkúr sú už vo svojej poslednej fáze púte cez tretie, vzdušné znamenie Blíženci.

Prechod Mesiaca z ohnivého Leva do vyrovnaných Váh znamená v tomto týždni posun od sebavyjadrenia k harmonickým interakciám. S rastúcou lunárnou fázou rastie aj potenciál znamení pre prestovanie vzťahov, ktoré odzrkadľujú našu vnútornú rovnováhu. Tento týždeň by sa mali znamenia zamyslieť nad tým, ako sa osobné energie zosúladia s kozmickými energiami Váh. Znamenia zverokruhu by mali hľadať rovnováhu v dávaní aj prijímaní.


Tento týždeň sa rodia prevratné myšlienky

Znamenia zverokruhu by mali tento týždeň prijať ako skvelý čas na komunikáciu. Berte slová ako plátno na ktoré maľujete, kde každé namaľované slovo pridáva farbu do širšieho obrazu vášho medziľudského sveta.

Zamyslime sa v tomto týždni sa nad tým, ako možno nasmerovať výrečnosť Blížencov tak, aby nielen zaujala, ale aj spojila sa na hlbších, rezonujúcejších úrovniach. Nechajte dorastajúci Mesiac tohto týždňa viesť vaše kroky pri spájaní farieb dialógu a porozumenia, vytváraním obrazov bohatých na rozmanité maľby.

V podstate má tento týždeň veľký význam pre pestovanie myšlienok a rozhovorov u znamení zverokruhu, zasadených pod tieň pribúdajúceho Mesiaca. Sledujte, ako krásne slová a myšlienky klíčia pod pohľadom Slnka a siahajú k harmonickému svetlu mesiaca.


Tento týždeň sa významným tempom posilňujú a rozvíjajú medziľudské vzťahy znamení

Tento týždeň, keď Slnko, Venuša a Merkúr zdobia živé znamenie Blížencov, vesmír organizuje symfóniu komunikačných a intelektuálnych energií, ktoré nás nabádajú spájať sa, učiť sa a skúmať oduševnenými novými spôsobmi. I keď sú planéty posledný týždeň v tejto energii, je sila znamenia Blíženci stále výrazná.

Pod žiarivým vplyvom Slnka v Blížencoch sú naše slová a myšlienky silné a živé. Nebeská poloha Slnka nás aktuálne povzbudzuje, aby sme sa zapojili do rozhovorov, ktoré sú nielen dôvtipné, ale sú tiež plné vášne a spontánnosti. Energia Blížencov nás láka byť zvedavými, prijať radosť z učenia prostredníctvom rozhovorov, ktoré rozprúdia intelekt a pozdvihnú náladu znamení zverokruhu.

Venuša, tiež tento týždeň v znamení Blíženci, zlepšuje naše sociálne interakcie, vďaka čomu je toto obdobie ideálnym obdobím na potešujúce stretnutia s priateľmi, rodinou a novými známymi. Aj na rande sa ukazuje vhodný čas, ak patríme k nezadaným.

Prítomnosť Venuše vo vzdušnom znamení Blíženci, až do konca týždňa, naznačuje harmonickú zmes náklonnosti a intelektu. Znamenia zverokruhu nabáda, aby sme ocenili krásu našich rozhovorov a podporovali vzťahy, ktoré rezonujú so skutočným porozumením a empatiou.


Merkúr, Venuša aj Slnko v znamení Blíženci radia zdieľať pocity a myšlienky

Ako sa Merkúr pripravuje na prechod z Blíženca do Raka v budúcom týždni, v závere tohto týždňa vrhá reflexné svetlo na našu komunikáciu. Táto záverečná fáza v Blížencoch nás vyzýva, aby sme prehodnotili a možno zdokonalili naše spôsoby zdieľania myšlienok a pocitov. Tento týždeň musíme zabezpečiť, že to, čo hovoríme, skutočne odráža naše vnútorné pocity a zámery.

Pomaly sa znižuje dôraz na Merkúru na znamenie Blíženci, pretože budúci týždeň sa prehupne k Rakovi. Naznačuje, že záver tohto týždňa bude mať hlbší, emocionálne rezonujúci dialóg so zameraním na kvalitné emocionálne spojenia.

Tento týždeň pozýva nebeské prostredie znamenia zverokruhu, aby sme si vychutnali kvalitné rozhovory. Kochajme sa radosťou z objavovania a pripravme sa na emocionálnu hĺbku, ktorú prinesú nasledujúce dni tohto týždňa. Prijmime tento týždeň ako čas živých výmen a intelektuálneho obohatenia.

Tento týždeň sa vesmír zosúlaďuje v sérii silných aspektov, ktoré sú nastavené tak, aby rozvírili energie v celom zverokruhu. Každý nebeský posun tohto týždňa pozýva znamenia zverokruhu k premýšľaniu o príležitostiach k rastu a sebauvedomeniu.


Tento týždeň sa k slovu pýta i planéta Mars

11. júna sa Mars v Býkovi vyrovná s Plutom, čím zapáli silnú dynamiku medzi snahou o bezpečnosť a túžbou po transformačnej zmene u znamení zverokruhu.

Mars znamenia vyzýva, aby hľadali rovnováhu medzi udržiavaním stability a prijímaním nevyhnutných prevratov. Je čas, aby sme boli opatrní pri našich činoch, aby sme sa uistili, že sú nielen pevné, ale tiež vedú k dlhodobým výhodám.

Nasledujúci deň, 12. júna, predstavuje Merkúr vo svojej kvadratúre so Saturnom duševnú skúšku odolnosti a jasnosti. Týždenný aspekt zostruje komunikáciu znamení zverokruhu, ale zároveň kladie prekážky na ceste k slobodnému prejavu.

Očakávajme vážne rozjímanie alebo dokonca trochu duševného napätia, keď sme vyzvaní, aby sme si dôkladne preosiali svoje myšlienky. Je to skvelý moment na dôkladné plánovanie a odhodlanie pre realistické a praktické riešenia.


V strede týždňa sa znamenia brilantne vyjadrujú, veští horoskop

Uprostred týždňa, 14. júna, sa Slnko spojí s Merkúrom, čo poukazuje na deň intelektuálneho osvetlenia. Toto spojenie v Blížencoch zvyšuje našu schopnosť brilantne a presne vyjadrovať myšlienky, vďaka čomu je to ideálny čas na rokovanie, písanie a akúkoľvek formu podrobných diskusií.

Spojenie vitality Slnka s dôvtipom Merkúra v tomto týždni, sľubuje výbuch jasnosti, čo môže priniesť na svetlo nové informácie alebo perspektívy. Kreativita je tento týždeň na vrchole, čím je rast znamení zverokruhu veľmi výrazný.

Súhrnne, tento týždeň nabáda astrológia znamenia zverokruhu, aby prechádzali obdobiami intenzívnych osobných a komunikačných výziev s odolnosťou a múdrosťou. Využime aktuálne energie tak, že zostaneme uzemnení v nezlomnosti Býka a osvojíme si transformačnú silu hlbokých zmien Pluta.


Čo vraví na tento týždeň horoskop lásky?

Tento týždeň, keď Venuša a Merkúr zotrvávajú v posledných dňoch svojho prechodu Blížencami, kým sa presunú do Raka, nás kozmické energie pozývajú, aby sme si vychutnávali veselé komunikačné radosti. Tie ponúkajú Blíženci, a to všetko pri príprave na hlbšie emocionálne spojenia, ktoré Rak čoskoro prinesie, s nástupom budúceho týždňa.

Venuša v Blížencoch zdokonaľuje naše sociálne interakcie, vnáša do rozhovorov znamení zverokruhu šarm a dôvtip. Tento týždeň je aj preto ideálny na hravé žartovanie a nadväzovanie nových známostí. Vychutnajme si túto šumivú atmosféru, kde láska a priateľstvo nosia svieži, bezstarostný závoj.

Blížiaci sa prechod Venuše do znamenia Rak, na konci týždňa, však naznačuje zmenu v tom, ako prežívame a vyjadrujeme náklonnosť. Ešte v závere týždňa od Venuše očakávajme postupné prehlbovanie emócií. To, čo začína ako ľahké a koketné, si môže čoskoro vyžiadať väčšiu bezpečnosť a úprimnosť. Toto je čas pripraviť sa na posun od mysle k srdcu, od hravých rozhovorov k viac výživným a ochranným prejavom lásky.

Podobne aj posledné dni Merkúru v znamení Blíženci maximalizujú našu schopnosť efektívne komunikovať, vďaka čomu posilňujeme dlhodobú lásku aj nové vzťahy. Keď sa Merkúr presunie budúci týždeň do Raka, naše myšlienky a slová začnú viac odrážať naše vnútorné pocity a obavy.

Tento týždeň prijmite duálne energie. Potešte sa živým spoločenským tónom Blížencov a pripravte sa na emocionálne bohatstvo, ktoré Rak prináša s nástupom budúceho týždňa. Rakové vibrácie sú však prínosné už tento víkend.

Keď sa planéty pripravujú na zmenu znamení, je to krásny čas na premostenie priepasti medzi bezstarostnými spojeniami a hlbšími vzťahovými väzbami, čím sa pripraví pôda pre rast v osobnej aj emocionálnej sfére. Znamenia zverokruhu sa cítia skvele a môžu očakávať čistejšiu lásku.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Horoskop na Dnes, Streda 13. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com