Horoskop Vodnár: December 2023

Presná predpoveď na December 2023 pre znamenie Vodnár

Tento mesiac prináša predpoveď na veľký úspech. Horoskop naznačuje, že tento mesiac bude výnimočne úspešný pre vaše znamenie zverokruhu. Najväčšou prekážkou, ktorej budete pravdepodobne čeliť, je nájsť osobu, ktorá s vami bude zdieľať entuziazmus a nadšenie pre vec. Zapojte do vašich plánov, a do vášho odhodlania aj členov vašej rodiny, a upevňujte vaše osobné vzťahy. Pozícia slnka vám počas tohto mesiaca dáva príležitosť na posilnenie pút a na spoločné prekonávanie ťažkostí. Každá starosť, ktorá na vás číha počas tohto mesiaca, vás posunie vpred smerom k posilneniu spojenia medzi vami a vašími milovanými. Budete silnejší, než kedykoľvek predtým. Tranzit slnka vám v tomto mesiaci prináša príležitosti, ktoré by ste mali chytiť pevne do vašich rúk. Aj vaše vzťahy sa budú zdať počas tohto mesiaca jasnejšie.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2023 Vodnár:

V tomto mesiaci sa viac rozprávajte so svojím partnerom o smerovaní vášho vzťahu. Potrebujete partnera pri sebe a potrebujete cítiť, že vám je skutočnou oporou. Ak túžite po posune vo vzťahu, v tomto mesiaci je najvyšší čas, aby ste sa o tom porozprávali práve s partnerom. Nehovorte to ľuďom okolo, ale jemu. Pre nezadaných bude lepšie ak sa nebudú v tomto období púšťať do nových vzťahov. Je lepšie zamerať sa na vlastný oddych a pohodu. Váš sebarozvoj je tým, čo vám v tomto mesiaci prinesie skutočné šťastie. Viac oddychujte a venujte sa svojej fyzickej kondícii. Zdravie a krásne vyžarovanie vnútra je vašou silnou zbraňou. Pestujte svoje pozitívne vlastnosti, ktoré jedného dňa ocení niekto rovnako hodnotný, než ste vy sám. Mesačný horoskop vám pripomína, aby ste si uvedomovali silu vašej osobnosti. S rodinou strávite veľmi príjemné chvíle, ktoré posilnia spoločné vzťahy. Budujte rodinné prostredie plné pochopenia a lásky. Ak sa vás bude rodinný príslušnik pýtať na radu ochotne mu poraďte. Skúste spoločne očistiť vašu myseľ a nahradiť negatívny postoj voči minulým udalostiam pozitívnymi víziami do budúcnosti. Mesačný horoskop špecifikuje, že práve v tomto mesiaci ste mentorom rodinného šťastia a preto rozdávajte úsmev okolo. V tomto mesiaci je najvyšší čas pouvažovať o svojich priateľoch. Skutočne sú k vám všetci vaši priatelia úprimní?

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na December 2023:

Budete si niesť na svojom chrbte väčšiu tiahu, ako skutočne zvládnete. Tento mesiac vás po zdravotnej stránke nepoteší. Prejavia sa vám problémy s chrbticou a problémy so zrakom či zubami. Nezanedbávajte sa viac a po dlhšej dobe konečne navštívte zubára. Tento mesiac buď zažijete pohromu, ktorá sa na vás valí v oblasti zubného zdravia, alebo to hravo zvládnete s pomocou zubára. Ak už dlhodobejšie cítite zhoršenie zraku, či potrebujete vymeniť okuliare alebo len zanedbávate preventívnu prehliadku je čas na návštevu očného odborníka. Môžete tak urobiť aj v druhej polovici mesiaca. Vďaka týmto opatreniam sa tak vyhnete nepekným problémom v nasledujúcich mesiacoch. Ak to zanedbáte vaše problémy sa môžu zhoršiť. Tento mesiac tiež nezabúdajte na pravidelný a dostatočný pitný režim.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2023 Vodnár:

V tomto mesiaci musíte zľaviť z vaších nárokov v práci. Neklaďte si toho na plecia viac, ako unesiete. Mohlo by sa stať, že sa zavalíte prácou, ktorá sa vám následne bude kopiť a nebudete mať čas na dokončovanie úloh. Neostávajte na jednom mieste len preto, že sa vám páči medzi vašími kolegami. Nie sú až takí úprimní, ako si predstavujete.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2023 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac December 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2023 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com