Horoskop Vodnár: Október 2023

Presná predpoveď na Október 2023 pre znamenie Vodnár

Pod vplyvom mesiaca vám tento mesiac odhalí viac z vášho života vo vašich najhlbších emóciách. Mesiac odhalí v tomto mesiaci vašu citlivosť a podvedomie. Môžete sa teda zamerať viac na vnútorné našepkávanie a intuíciu, ktorá vás počas tohto mesiaca istotne povedie správnym smerom. Mesiac vnesie do vašej duše teplé tajomné svetlo, ktoré vám bude v tomto mesiaci dodávať silu potrebnú na prekonávanie menších, ale aj väčších prekážok. Ak už dlhšie uvažujete nad nejakou väčšou zmenou vo svojom živote je vhodný čas, aby ste tak urobili, alebo aby ste na tom začali pracovať. V láske vás bude tiež sprevádzať inštinkt. Dávajte si však počas celého mesiaca pozor na prehnené, či nevhodné reakcie k svojmu okoliu. Mocný mesiac môže tiež pôsobiť na vašu prchkosť a uštipačné poznámky by ľudia vo vašom okolí nevnímali dobre.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2023 Vodnár:

Počas tohto mesiaca si dávajte pozor na vaše vyjadrovanie. V mesiaci môže dôjsť k viacerým škriepkam s vaším partnerom. Je však nutné, aby ste si zachovali svoju úroveň a nedramatizovali. Zachovajte si pokojný tón hlasu a rozumné vyjadrovanie. Iba tak ukážete partnerovi, že ste úplne nad vecou a partner bude sám sebou zahanbený. Ak ste bez partnera, môžete očakávať vzrušujúce stretnutie. Ste však pripravený na kroky smerom k vašej budúcnosti? Starostilivosť o inú osobu vám uberie množstvo času a preto je potrebné, aby ste si boli istý vašími rozhodnutiami. Nenáhlite sa však do ničoho nepremysleného. Všetko krásne si vyžaduje trpezlivosť a čas. Astrologický vplyv smerujúci k vášmu znameniu zverokruhu ovplyvňuje aj vaše medziľudzké vzťahy s rodinou a priateľmi. Tento mesiac vám v druhej polovici prinesie viac energie a silu na vyriešenie dlhotrvajúcich sporov. Je načase venovať viac času rodine a hlavne tým ľuďom, s ktorými máte isté nevyriešné problémy a nedorozumenia. V tomto mesiaci by sa vám aj dobre mienená rada priateľovi mohla vypomstiť. Nenechajte vaše emócie ovládnuť vaše konanie a radšej sa nepúšťajte do dávania rád iným.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na Október 2023:

Umiestnenie planét počas tohto mesiaca predpovedá, že v zdravotnej oblasti sa nemusíte obávať žiadnych mimoriadnych výkyvov alebo zmien. Naopak, zdá sa, že v tomto mesiaci budete mať veľa možností na to, ako do svojho života a tela prilákať ešte väčšie množstvo energie. Tento mesiac sa zdá byť veľmi pozitívnym obdobím vzhľadom k vášmu zdraviu, aj keď vás môže potrápiť mierne prechladnutie, aj tak ho zvládnete rýchlo. Malé bolesti neváhajte prekonať liekmi, ktoré sú dostupné bez lekárskeho predpisu. Sledujte si však dávkovanie, a v žiadnom prípade ho neprekračujte. Strava vám počas tohto mesiaca tiež nebude robiť žiadne problémy, a mali by ste sa cítiť energicky a vitálne.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2023 Vodnár:

Je ten správny čas pouvažovať nad vzdelávaním. Táto práca pre vás nie je tým, čo vás bude baviť do konca života a ak už dlhodobejšie premýšľate na zmenou pamätajte, že jedine vaša kreativita a nápady sú vašim limitom. Iba vaše myslenie je to, čo vám dokáže otvoriť cestu k skutočnému pracovnému šťastiu. Obzerajte sa po práci, ktorá by vás bavila a viac sa v tomto smere vzdelávajte. Dívajte sa na to, ako riešia pracovné problémy vaši kolegovia. Uvedomíte si, že vy vkladáte do práce omnoho väčšie úsilie, ako ľudia okolo. Možno je čas prehodnotiť svoje pracovné nasadenie a pracovať trochu menej. Vaši kolegovia vám budú inšpiráciou ako na to.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2023 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac Október 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2023 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com