Horoskop Vodnár: September 2023

Presná predpoveď na September 2023 pre znamenie Vodnár

Vplyv planéty Merkúr počas tohto mesiaca vás nabáda, aby ste boli trocha náročnejší voči sebe, ale aj voči členom vašej domácnosti. Od tých ľudí, s ktorými zdieľate vašu domácnosť, musíte očakávať, že vám pri domácich prácach pomôžu, a že vás nenechajú zastrešovať všetky povinnosti. Nebojte sa povedať, že potrebujete pomoc iných. V tomto mesiaci budete na ostatných pôsobiť zraniteľne, a preto vaša žiadosť o pomoc, či už finančnú, alebo emočnú, bude pochopená zo strany niekoho druhého. V tomto mesiaci sa nebojte oprieť o rameno niekoho silnejšieho, keď to budete potrebovať. Veľmi dobre vám padne aj to, ak sa stretnete s vašimi priateľmi, a prijmete aj názory iných na váš súčasný život. V tomto období bude pre vás veľmi dôležité nájsť rovnako zmýšľajúcich ľudí, ktorí budú s vami zdieľať vašu víziu, a názory na život a na svet.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2023 Vodnár:

Venujte vášmu partnerovi dostatok pozornosti. Nezabúdajte mu lichotiť. Pochvala je zadarmo a váš partner bude skutočne šťastný z toho, ako ho vidíte a že si ceníte jeho prácu, či pozornosť. Ak máte stáleho partnera tak sa v tomto mesiaci vyhýbajte zoznamovaniu s cudzími mužmi. Nezadaní spoznajú v tomto období zaujímavú osobu. Bude to niekto nový, alebo človek, na ktorého sa budete zrazu dívať úplne inak. Uvedomte si, že až vtedy ak človeka dobre spoznáte môžete skutočne objaviť jeho hodnotu. Platí to aj opačne. Každú osobu sa snažte spoznať bližšie predtým, než jej odovzdáte svoje srdce a stratíte svoju hlavu omámenú láskou. Ak bude od vás niekto z rodiny požadovať radu, skúste mu poradiť z hĺbky svojho srdca. Vaša dobre mienená rada nezostane bez poďakovania. Budujte pozitívne a ešte silnejšie rodinné vzťahy na ktorých počas tohto mesiaca veľmi záleží. Priateľstvo je pre vás veľmi dôležité. Dajte najavo najbližším priateľom, že ste tu stále pre nich a že sa na vás môžu kedykoľvek obrátiť.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na September 2023:

Tento mesiac by ste sa mali skutočne postarať o vaše zdravie. Pokračujte v myšlienkach na cvičenie a konečne ich už aj realizujte. Ak vám chýba inšpirácia, alebo podnet k štartu spomeňte si, akú energiu vám to dokáže prinavrátiť do života. Zo začiatku buďte opatrný a postupujte pomaly. Aj 10 minút strečingu denne dokáže s vašou energiou zázraky. V každom dni si nájdite prestávku na činnosť, ktorá vás robí šťastným. Eliminujete tak stres.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2023 Vodnár:

Tento mesiac sa oprite o svoje vnútorné pocity, ale nenasledujte svoje impulzívne správanie. V práci vás nečakajú žiadne prevratné novinky, no musite si dobre zvážiť ako odpoviete na dôležité pracovné maily. Sústreďte sa na svoje odpovede a ak niečo neviete obráťte sa na niekoho, kto vám poradí. Nesnažte sa kolegov príliš ohurovať a buďte úprimný. Vaša úprimnosť bude ocenená a dozviete sa o kolegoch niečo nové, niečo zaujímavé. Možno sa vám to bude do budúcnosti hodiť.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2023 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac September 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2023 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com