Horoskop Vodnár: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Vodnár

Mocný Mesiac bude mať počas tohto mesiaca vplyv na vašu osobu a na vašu túžbu. V tejto pozícii vplýva Mesiac na vašu osobu tak ,že sa stanete doslova inštinktívnym stvorením. Budete mať tak možnosť viac sa orientovať na svoje túžby a budete vedieť odhadnúť komu sa vo svojom živote vyhýbať. V tomto mesiaci budete mať tiež možnosť preniknúť do toho, ako sa k vám správa okolie a budete tak vedieť odhadnúť, kto z vašich priateľov, či kolegov to s vami myslí zle. Je načase pouvažovať o vyradení tých priateľov, ktorí vás len vyčerpávajú a uberajú vás o vašu pozitívnu životnú energiu. Mesiac tiež našepkáva vášmu vnútru, že si môžete obnoviť spomienky na krásne zážitky z detstva tak, že počas tohto mesiaca navštívite miesto, ktoré vás spája s krásou a čistotou prežitých okamihov.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Vodnár:

Partner vám bude vyčítať, že mu nedôverujete. Niečo vám však nahovára, že sa nemýlite a že vaše pocity sú správne. Ak máte už dlhšie podozrievavé pocity skúste si svojho partnera preveriť. Môže sa totiž stať, že váš zmysel vás neklame. Nezúfajte však, kde sa zatvárajú jedny dvere, tie druhé sa dokorán otvoria. Nezaťažujte ho však zbytočnými a neoverenými obvineniami. Ak ste nezadaný nenechajte sa však ovládnuť svojimi zvieracimi pudmi a hlavne v druhej polovici tohto mesiaca sa vyhnite jednorázovým vzplanutiam a flirtom. Mohlo by to sťažiť vaše budúce rozhodnutia. Stojte si za svojimi zásadami, no nenastavujte latku príliš vysoko. Bolo by vhodné, ak by sa počas tohto mesiaca členovia vašej domácnosti zapojili do spoločných domácich prác. Neobávajte sa požiadať ostatných o pomoc. Nie všetky práce musia stáť na vašich pleciach. Aj keď ste silnou a nezávislou osobou, vždy je priestor na to, aby ste viac oddychovali. Niektorý z vašich priateľov vám oznámi prekvapivú správu. Možno nebudete súhlasiť s jeho rozhodnutím, no je lepšie ako ho podporíte.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na Máj 2023:

Ak vás trápi nejaké ochorenie s ktorým už dlhšiu dobu bojujete, dbajte na to, aby ste nezabúdali na pravidelné užívanie liekov. Nevynechávajte pravidelné kontroly a lekárske vyšetrenia. Malé problémy v zdraví, ktoré vás tento mesiac potrápia sa vám podarí prekonať zlepšenou stravou a pridaním vlákniny do vašej stravovacej rutiny. Ak sa chcete cítiť ešte lepšie a menej unavene, zaraďte do vášho dňa pravidelné, aspoň polhodinové prechádzky v prírode. Nenechávajte vaše povinnosti na poslednú chvíľu, pretože vám to spôsobuje stres.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Vodnár:

Možno vám Merkur v tomto mesiaci zatemní jasné rozmýšľanie, no neobávajte sa toho. Budete sa na pracovné záležitosti dívať viac jednostranne a nie veľmi pesimisticky. Každopádne uvidíte viacero vecí v novom svetle a vo viacerých oblastiach si uvedomíte, že ich preceňujete. Vďaka tomu si uvedomíte, že venujte práci až priveľkú pozornosť a zabúdate na svoje koníčky. Skúste sa na pracovné veci dívať s väčším odstupom počas celého mesiaca. S niektorým z kolegov môžete mať v tomto mesiaci konflikt. Je načase ukázať mu, že aj vy máte dobré nápady a nenechať sa ním ťahať k zemi. Ukážte mu aká silná osobnosť ste vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com