Horoskop Vodnár: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Vodnár

Dávajte si pozor na nepremyslené konanie v oblasti investícii. Výstrelky v tomto smere by mohli prieniesť veľa starostí pre vás aj vašu rodinu. Radšej sa uskromnite a tento mesiac nesiahajte na svoje nasporené financie. Dávajte si pozor na vlastné myšlienky a neupadajte do zbytočných pochybností či depresií. Vaše zmeny nálady sa hlavne v druhej polovici mesiaca rozohnia a môže sa stať, že nebudete vedieť svoje emócie udržať na uzde. Preto je vhodné venovať sa novej športovej aktivite a oddychu. Nezabúdajte na dostatočný pitný režim.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Vodnár:

Darujte partnerovi v tomto mesiaci malý darček, ktorý ho poteší. Nejde o to, koľko na darček miniete. Nech je od srdca. Váš partner toto gesto nesmierne ocení a urobí ho to šťastnejším. Bude vám tak venovať viac lásky. Nezadaných čaká v tomto mesiaci stretnutie, ktoré ich nesmierne poteší. Stretnete niekoho z minulosti, na koho máte dobré spomienky. Aj keď toto stretnutie nebude znamenať zmenu vo vašom emočnom statuse, môžete prežiť príjemné chvíle, ktoré obohatia váš život. Počúvajte však pozorne, čo vám táto osoba povie, pretože môže priniesť potrebnú inšpiráciu pre vašu budúcnosť. Rodina je v živote nesmierne dôležitá. Jej hodnotu si uvedomíte hlavne v prvej polovici mesiaca, kedy sa budete v istých okamihoch cítiť trocha smutne. Vyrovnané rodinné vzťahy sú základom pre šťastie. Členovia vašej rodiny istotne ocenia, ak sa im počas tohto mesiaca častejšie ozvete. Jeden z vašich najlepších priateľov bude riešiť dôležitú vzťahovú otázku. Bolo by od vás milé, ak by ste sa mu snažili pomôcť. Vaša ochota sa vám stonásobne vráti.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na December 2022:

Vaša energia nebude v tomto mesiaci úplne na vrchole. Horoskop na tento mesiac naznačuje úpadok energie, a to hlavne kvôli nevyváženej strave, a kvôli nedostatočnému príjmu vitamínov. Mali by ste sa preto zamerať na dostatočný príjem listovej zeleniny, na konzumáciu väčšieho množstva vlákniny, a tiež na prijímanie energie z kvalitného pitného režimu. V tomto mesiaci tiež planetárne pohyby vo vašom znamení naznačujú nepokojný spánok, ktorý môžete posilniť bylinkovým čajom pred spaním. Naučte sa tiež praktizovať vedome dýchanie, ktoré vám v tomto smere veľmi pomôže. Sústreďte sa na dostatočnú relaxáciu vášho tela pred spaním, ale aj na potrebný výdaj energie počas dňa tak, aby ste boli večer unavený.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Vodnár:

Dávajte si v tomto mesiaci pozor na online platby a sledujte dôveryhodnosť internetových adries. Nedávajte nikomu svoje osobné informácie, či kópie osobných dokladov. V tejto oblasti môžete byť pod vplyvom Merkúra zraniteľný. Svoje negatívne pocity, či informácie, ktoré sa vám nakopili v práci si nechajte pre seba, alebo sa môžete zdôveriť rodine. V tomto mesiaci si dávajte pozor na zdôverovanie sa kolegom so svojími osobnými vecami. Vaše osobné a pracovné záležitosti by mali stáť oddelene bokom. Niekto vám váš úspech nepraje a preto sa radšej spoliehajte len sám na seba.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com