Horoskop Vodnár: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Vodnár

Pod vplyvom Slnka počas tohto mesiaca vám nastáva skvelé obdobie na plné sústredenie na svoje ciele. Planetárne vplyvy vám tento mesiac radia, aby ste však vo svojom živote dodržiavali štruktúru a postupnosť. Nebude dobré, ak bezhlavo skočíte do nepremyslených plánov, či vízií. Využite svoje silné stránky vo váš prospech a odhodlajte sa na niečo dôležité, nad čím ste doteraz iba uvažovali. Môžete ukázať okoliu, aký ste zodpovedný človek. Tento pozitívny obraz vašej osobnosti, ktorý sa vám počas tohto mesiaca podarí vytvoriť vám pomôže v budúcnosti dosiahnúť dokonca finančné prilepšenie. V tomto mesiaci ukážte svoju silu, energiu a pracovitosť.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Vodnár:

V prvej polovici mesiaca pocítite veľký nával energie. Vaša láska sa nebude stačiť čudovať vášmu nasadeniu v domácnosti. Je načase potešiť partnera a dokončiť všetky rozrobené domáce práca, ktoré ste doteraz odkladali. Je čas otestovať svoje limity a byť v láske experimentálny. Ak ste bez partnera, stojte si za svojimi zásadami, no nenastavujte latku príliš vysoko. Nikto nie je dokonalý a aj vy máte svoje muchy. Každopádne je potrebné upratať si vo svojom vnútri tak, aby ste boli v nasledujucom období vo väčšej pohode, ako doteraz. V rodine si dávajte pozor na rozhodnutie, ktoré by ste mohli vyrieknuť pod vplyvom nahromadených negatívnych emócií. Raďte iba s čistou mysľou a veci nechajte najprv vychladnúť. Vzťahy s priateľmi sú niekedy komplikované. Pamätajte si, že niekedy aj dobre mienená rada nemusí byť prijatá s nadšením.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na Október 2020:

Je čas venovať sa problémom, ktoré vás dlhodobo trápia. Máte kožné problémy? V prípade, že chcete zlepšiť kvalitu svojej pleti, zaraďte do stravy viac kyseliny listovej a nezabúdajte na zinok a železo. Ak vás trápi akné skúste jesť menej mäsa a sladkostí. Práve cukor a zvýšený obsah vitamínu B12 vo vašej strave môže za vaše kožné defekty. Dbajte tento mesiac viac o svoju krásu, pohodu a venujte sa svojmu zovňajšku s rovnakou dôležitosťou ako svojmu vnútru. Nezabúdajte tiež na pravidelný pohyb a dostatočný pitný režim. Obľúbte si prechádzky. Je taktiež najvyšší čas zaobstarať si veselého domáceho miláčika v podobe psa, či mačky, ktorý vás vytiahnu do prírody a zlepšia vaše duševné zdravie.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Vodnár:

V tomto mesiaci vás môže po pracovnej stránke zastihnúť väčší tlak. Dodržujte v práci všetky napísané pravidlá tak, aby ste zbytočne neprišli k úrazu, alebo aby ste neurobili niečo, čo by vám mohlo zničiť reputáciu. Dbajte na kvalitu vo vašej práci. Tento mesiac to môže medzi kolegami zaškrípať. Zamerajte sa viac na svoju prácu a skúste vynechať miešanie sa do cudzích vecí a sporov.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com