Horoskop Váhy: Február 2024

Presná predpoveď na Február 2024 pre znamenie Váhy

Venuša vo vašom živote v tomto mesiaci odhalí schopnosť milovať, cítiť a hýbať sa ľahšie cez prekážky života. Zvýraznia sa vaše kvality osobnosti a mnohými vlastnosťami v očiach vašich blízkych, prekonáte aj ostatných ľudí. Bude sa vám dariť všetko, do čoho sa skutočne opriete. Venuša vplýva aj na váš vzťah k financiám. Je vhodná doba pouvažovať o skvalitňovaní vašich vedomostí, ktoré by vás mohli doviezť k vyššiemu fianančnému zisku. Venuša z vás môže urobiť aj nedôverčivých ľudí a preto si dávajte pozor na prehnané reakcie k okoliu, aby ste zbytočne nevyvolali hádku, ktorá by bola zrkadlená iba ako vaša slabosť. V tomto mesiaci môžete cítiť aj zvýšenú lenivosť, ale nemusíte sa jej báť. Keď ste unavená, proste si viac oddýchnite a do domácich prác konečne zapojte aj čelnov vašej rodiny.

Horoskop Lásky a Vzťahov Február 2024 Váhy:

Počas tohto mesiaca si pevne stojte za svojími zásadami. Nenechajte sa pomýliť radami okolia a dôverujte partnerovi tak, ako doteraz. Niekto z vášho okolia vám vzťah závidí a možno aj nepraje. Preto je lepšie, ak sa budete orientovať podľa vášho uváženia a srdca. Nenechajte, aby váš vzťah narušil niekto iný. Vzťah je len o vás a o vašom partnerovi. Ak hľadáte partnera, nepúšťajte sa do žiadnych nepremyslených románikov, ktoré by vás mohli jedine zraniť. Vaša duša je už ubolená a preto by ste mali viac uvažovať o tom, komu dáte svoje srdce na dlani. Uvedomte si, že máte ešte veľa času na budovanie hodnotného vzťahu. Vyhnite sa vzťahom, ktoré nemajú budúcnosť. V rodinnom živote môžu nastať mierne roztržky. Vplyv negatívneho astrologického vyžarovania prináša nervozitu a napätie do rodinných vzťahov, hlavne v prvej polovici mesiaca. Všetko by však mohlo byť inak, ak by vám niekedy aj niekto pomohol. Preto sa nebojte požiadať o pomoc. Prvá polovica mesiaca bude vhodná na stretnutie sa s priateľmi. Venujte sa im v tomto mesiaci častjšie, ako doteraz.

Mesačný Horoskop Zdravia Váhy na Február 2024:

Tento mesiac by ste sa mali skutočne postarať o vaše zdravie. Pokračujte v myšlienkach na cvičenie a konečne ich už aj realizujte. Ak vám chýba inšpirácia, alebo podnet k štartu spomeňte si, akú energiu vám to dokáže prinavrátiť do života. Zo začiatku buďte opatrný a postupujte pomaly. Aj 10 minút strečingu denne dokáže s vašou energiou zázraky. V každom dni si nájdite prestávku na činnosť, ktorá vás robí šťastným. Eliminujete tak stres.

Horoskop Peňazí a Práce na Február 2024 Váhy:

Druhá polovica tohto mesiaca bude vyžadovať väčšie pracovné nasadenie. Váš šéf vám zverí dôležitú úlohu, alebo sa vám naskytne zaujímavá pracovná príležitosť. Pred tým, ako sa do úlohy pustíte, si dobre premyslite vaše kroky a odmenu za vykonanú činnosť si dohodnite radšej vopred. Dávajte si pozor na kolegov, ktorí už dlhšie nekonajú tímovo a kolegiálne. Nehovorte nikomu o svojich nápadoch. Tento mesiac je skôr zameraný na iné, než kolegiálne vzťahy vášho znamenia zverokruhu.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Február 2024 v znamení Váhy sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Váhy, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Váhy a objavte, čo pre vás mesiac Február 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Február 2024 Váhy - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Váhy . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Váhy, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Február s Horoskop a Tarot!


Horoskop Február 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com