Horoskop Váhy: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Váhy

Tento mesiac vám ukáže to, ako byť energickejší a samým sebou. Dostanete príležitosť ukázať vášmu okoliu kto v skutočnosti ste. Niektorým sa to však nemusí páčiť. Vy sa však musíte zamerať hlavne na vaše pohodlie a zabudnúť na pohodlie ľudí, s ktorými nemáte v podstate ani nič spoločné. V tomto mesiaci ste najdôležitejšou osobou vy, ale aj vaša rodina. Niekedy je skutočne v poriadku nahlas vysloviť, alebo aj zakričať veci, ktoré by mai byť podľa vás. Ukážte v rodine, že vaše názory stoja za povšimnutie a že viete do zabehnutých dní prieniesť aj trocha inovácie a radosti. Vyjadrujte veci z hĺbky vášho srdca.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Váhy:

V tomto mesiaci môžete pocítiť, že sa vo vzťahu dusíte. Partner vám položí dôležitú otázku. Dobre si premyslite, ako mu na to odpoviete. Vaša odpoveď ho môže skutočne potešiť, no na druhej strane mu môže tiež ublížiť. Nezadaní by sa mali viac sústrediť na spoločnosť okolo nich. Naskytne sa vám príležitosť poznať zákutia duše niekoho, kto má pre vás cenu. Taktiež si uvedomíte aj viac o sebe, ak budete pozorne vnímať, čo vám chcú ľudia vo vašom okolí povedať. Vaša rodina by tiež ocenila častejšie stretnutia, pripomína horoskop na aktuálny mesiac. Nezanedbávajte svojich najbližších, pretože nastáva obodbie, kedy si máte byť bližší. Pomoc a podpora členov vašej rodiny bude pre vás v tomto mesiaci veľmi dôležitá. Vyhýbajte sa klamaniu vašich priateľov. Vo vašom živote to už vzťahy narušilo, nedovoľte aby ste prišli o ďalších priateľov. Túto stratu ste už raz oľutovali.

Mesačný Horoskop Zdravia Váhy na Október 2020:

V tomto mesiaci sa venujte viac zdraviu členov vašej rodiny. Ak máte zvieratá, tak v tomto mesiaci venujte zvýšenú pozornosť práve im. Zviera vo vašej domácnosti má zdravotný problém, ktorý už dlhodobejšie ignorujete a preto je nutná pravidelná návšteva lekára. Ak ste si doteraz na to nevedeli nájsť čas, je práve tá správna doba urobiť tak. Uistite sa, že má vaše zviera všetky potrebné očkovania a podobne. Váš zdravotný stav sa v tomto mesiaci výrazne nezmení a preto sa budete mať čas venovať ostatným členom vašej rodiny. Ak vám ochorie dieťa nepodceňujte to a choďte s ním k odborníkovi.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Váhy:

Zmeňte svoj pohľad na prácu a ak ste naozaj znechutený skúste pouvažovať o zmene. Budete mať dostatok času na to, aby ste si dobre premysleli kam zamierite v hľadaní nového. Je čas zdokonaliť sa v jazykoch a začať sa učiť niečo nové, čo sa vám bude postupom času nesmierne hodiť. Aj vaša rodina vás v týchto nápadoch nesmierne podporí. Ak budete neustále váš súkromný život preberať s vašími kolegami nečudujte sa, že o každom vašom kroku vie celá vaša firma.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Váhy sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Váhy, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Váhy a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Váhy - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Váhy . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Váhy, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com