Horoskop Strelec: December 2023

Presná predpoveď na December 2023 pre znamenie Strelec

Venuša vo vašom živote v tomto mesiaci odhalí schopnosť milovať, cítiť a hýbať sa ľahšie cez prekážky života. Zvýraznia sa vaše kvality osobnosti a mnohými vlastnosťami v očiach vašich blízkych, prekonáte aj ostatných ľudí. Bude sa vám dariť všetko, do čoho sa skutočne opriete. Venuša vplýva aj na váš vzťah k financiám. Je vhodná doba pouvažovať o skvalitňovaní vašich vedomostí, ktoré by vás mohli doviezť k vyššiemu fianančnému zisku. Venuša z vás môže urobiť aj nedôverčivých ľudí a preto si dávajte pozor na prehnané reakcie k okoliu, aby ste zbytočne nevyvolali hádku, ktorá by bola zrkadlená iba ako vaša slabosť. V tomto mesiaci môžete cítiť aj zvýšenú lenivosť, ale nemusíte sa jej báť. Keď ste unavená, proste si viac oddýchnite a do domácich prác konečne zapojte aj čelnov vašej rodiny.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2023 Strelec:

Ak v tomto mesiaci stretnete niekoho zaujímavého, kto vás očarí inteligenciou, alebo zmyslom pre humor, nepodliehajte klamlivým emóciám a vážte si vernosť vo vzťahu! Dávajte si ale pozor, v tomto mesiaci by vo vašom živote mohla nastať nepekná žiarlivostná scéna z partnerovej strany. Radšej dajte počas mesiaca partnerovi najavo, že vám na ňom záleží a že je pre vás ten jediný, a zabudnite na krátkodobé pobláznenie, ktoré je iba dočasné. Nezadaní majú možnosť spoznať osobu, ktorá im na krátku chvíľu rozžiari ich svet. Krásne vyžarovanie tejto osobi obzvláštni váš svet, pretože si uvedomíte, ako negatívne ste doposiaľ vnímali vaše okoli. Nie je však dobré ak túto osobu necháte odísť z vášho života. Skúste tomuto človeku ukázať, že aj vy máte čo ponúknuť pre krajšiu budúcnosť. Astrologické pohyby vo vašom znamení zverokruhu v tomto mesiaci naznačujú zvýšenú pozornosť smerom k vašej rodine. Rodina potrebuje cítiť vašu blízkosť. Mali by ste venovať viac pozornosti milovaným hlavne vtedy, ak majú nejaké zdravotné, alebo aj emocionálne problémy. Choďte na spoločný rodinný obed, alebo si nájdite čas na dlhý telefonát s tými, ktorí vyžadujú vašu pozornosť. Snažte sa vidieť svojich blízkych častejšie. V tomto mesiaci by sa vám aj dobre mienená rada priateľovi mohla vypomstiť. Nenechajte vaše emócie ovládnuť vaše konanie a radšej sa nepúšťajte do dávania rád iným.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na December 2023:

Tento mesiac by ste sa mali skutočne postarať o vaše zdravie. Pokračujte v myšlienkach na cvičenie a konečne ich už aj realizujte. Ak vám chýba inšpirácia, alebo podnet k štartu spomeňte si, akú energiu vám to dokáže prinavrátiť do života. Zo začiatku buďte opatrný a postupujte pomaly. Aj 10 minút strečingu denne dokáže s vašou energiou zázraky. V každom dni si nájdite prestávku na činnosť, ktorá vás robí šťastným. Eliminujete tak stres.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2023 Strelec:

Práca vám pôjde od ruky a vyniknete nad ostatnými. Nebuďte však príliš sebavedomý a ak niečomu nebudete rozumieť tak pamätajte, že je stále priestor na sebazdokonaľovanie. Ak vám nik nevie dobre poradiť skúste hľadať odpovede na internete. Usilujte sa zo všetkych síl hľadať odpoveď na vaše otázky. Počas tohto mesiaca sa vyhnite sporom s kolegami. Nechajte ich nech si riešia svoje roztržky bez vás. Ak majú nejaký problém aj s vašou osobou, nestarajte sa do toho, je to ich problém, nie váš.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2023 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac December 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2023 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com