Horoskop Strelec: Október 2023

Presná predpoveď na Október 2023 pre znamenie Strelec

Tento mesiac vám poskytne čas na to, aby ste upokojili viacero situácii, ktoré vám pripadajú zaťažujúce. Už od začiatku mesiaca budete mať možnosť nastoliť postupnosť nasledujúcich dní, ktorá sa vám bude jednoducho dodržiavať. S ľahkosťou sa teda presuniete cez prvé dva týždne mesiaca. V druhej polovici mesiaca sa ocitnete v doposiaľ nepoznaných vodách, pretože dostanete požiadavku s ktorou nemáte mnoho skúseností. Bude na vás, či sa tejto príležitosti chytíte. Lunárna pozícia a pozitívna energia vám však radia vziať situáciu pevne do rúk a nájsť odvahu na učenie niečoho nového.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2023 Strelec:

Minulosť už musí zostať za vami. V tomto mesiaci budete mať priestor konečne sa vyrovnať so svojím životom a hlavne v strede mesiaca je vhodný čas na očistu celej vašem mysli. Prestaňte snívať o tom, čo mohlo byť inak. Svet je tu a teraz a ak ostanete žiť v minulosti nikdy neochutnáte chuť šťastia a slobody. Nezanedbávajte viac svojho partnera a venujte sa mu naplno. Minulosť musí ostať za vami. Ak hľadáte partnera nenechajte sa očariť niekym, kto má o vás záujem iba na jednú noc. Zamerajte sa skôr na dlhodobé vzťahy a na partnera, ktorý bude mať potenciál pre spoločnú budúcnosť. Vyriešte si vo vašej rodine dookola opakujúce sa problémy a hádky. Prevezmite iniciatívu a buďte im oporou, poskytnite tiež riešenia problémov. Istému priateľovi ste už vo svojom živote ublížili. Dávajte si pozor na svoje konanie a neopakujte túto chybu, ktorá vás bude ešte dlho prenasledovať. Zbytočne ubližujete sebe.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na Október 2023:

Dávajte si na seba tento mesiac veľký pozor a starajte sa o svoju dušu a energiu počas celého mesiaca. Vzdelávajte sa v oblasti stravovania a alternatívnej medicíny. Skúste viac čítať o čínskej medicíne a o meditácii. Meditácia znamená hlavne očistenie vašej psychiky, nie je treba za tým hľadať nič šialené a exotické. Tento mesiac vás môže potrápiť častejšia bolesť hlavy a žalúdočné problémy. Ak sa cítite viac unavený, ako v predchádzajúcom období doprajte si zdravšiu životosprávu a kvalitnejší spánok. Je pre vás nesmierne dôležité myslieť na kvalitný a pravidelný pitný režim. Ak máte problémy so spánkom porozhliadnite sa po alternatívnych možnostiach, ako lepšie zaspať. Počuli ste už o melatoníne?

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2023 Strelec:

Tento mesiac sa oprite o svoje vnútorné pocity, ale nenasledujte svoje impulzívne správanie. V práci vás nečakajú žiadne prevratné novinky, no musite si dobre zvážiť ako odpoviete na dôležité pracovné maily. Sústreďte sa na svoje odpovede a ak niečo neviete obráťte sa na niekoho, kto vám poradí. Koncom mesiaca sa rozprávajte s kolegami aj o mimopracovných záležitostiach. Nehovorte s nimi však o svojich súkromných záležitostiach. Tém na rozhovor je aj tak dosť.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2023 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac Október 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2023 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com