Horoskop Strelec: Január 2023

Presná predpoveď na Január 2023 pre znamenie Strelec

Všetko vo vašom živote sa deje z nejakého dôvodu. Aj keď máte niekedy pocit, že osud vám chce nadeliť tvrdé rany, musíte sledovať všetky znamenia, ktoré sa dejú súbežne. Vo všetkom negatívnom nájdete niečo pozitivne. Aj keď vás možno v tomto mesiaci čaká trošku šialené obdobie v oblasti pracovného vyťaženia, alebo v oblasti rodinných vzťahoch, musíte viac dôverovať tomu, že vám nakoniec osud nadelí harmóniu a šťastie. Mocný Mars vplývajúci na vaše znamenie vám v druhej polovici mesiaca uvoľní potrebnú energiu na to, aby ste prekonali všetko potrebné. Mocné slnko vám zas prináša možnosť vyznať sa vo svojich pocitoch a zdieľať svoju radosť zo života s ostatnými členmi vašej rodiny, s vašimi priateľmi, či s vašou rodinou. Horoskop naznačuje, že budete počas tohto mesiaca mierotvorcom, a že sa vám podarí prinavrátiť stratenú harmóniu tam, kde je skutočne potrebná.

Horoskop Lásky a Vzťahov Január 2023 Strelec:

V tomto mesiaci si nájdite čas na spoločné chvíle trávené s vaším partnerom. Nemôžete sa spoliehať na to, že vás bude milovať len preto, že sa na neho usmejete. Neberte ho ako samozrejmosť a snažte sa pre neho robiť viac, ako doteraz. To isté však očakávajte od neho. Ak ste nezadaný, zabudnite na krátkodobé a neuvážené romániky. Nepomôže vám to ku šťastiu. Práve naopak, prinesie vám to viac osamelých nocí. Sám si dobre uvedomujete, čo je pre vás v živote hodnotné. Držte sa vašich zásad aj počas tohto mesiaca, ktorý vás môže preskúšať v tom, ako v skutočnosti pristupujete k sebe samému a k vašim najbližším. Vaša rodina vám bude nesmierne silnou oporou. Tento mesiac prináša astrologické pohyby, ktoré vášmu znameniu prinášajú upevnenie rodinných pút. Rodina bude pre vás dôležitá, ale nesmiete sa prílišne starať o ich problémy. Buďte sebecký a nechajte ich, nech sa o vás starajú. Neskôr budú potrebovať pomoc oni od vás a tak budete mať dostatok síl na pomoc a podporu. Aj keď máte v tomto mesiaci množstvo iných starostí bolo by vhodné, ak by ste si našli čas aj na svojich priateľov.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na Január 2023:

Počas celého mesiaca zabudnite na cigarety a na alkohol. Alkohol spôsobuje vašému telu vyčerpanie a kvôli nemu budete trpieť aj ochoreniami močových ciest. Ak sa mu vyhnete predídete tým častejším návštevam u lekára. Ak už dlhšie zvažujete niečo nové porozhliadnite sa po alternatívnej medicíne. Skúste viac čítať o čínskej medicíne a o meditácii. Meditácia znamená hlavne očistenie vašej psychiky, nie je treba za tým hľadať nič šialené a exotické. Prečítajte si články, ktoré vám v oblasti zdravia rozšíria obzory. Svoje telo tento mesiac nevystavujte veľkej záťaži. Venujte sa skôr jemnému športu a nedvíhajte nič ťažké. Pod vplyvom jupitera ste totiž náchylní na rôzne úrazy, ktoré by mohli skomplikovať druhú polovicu mesiaca.

Horoskop Peňazí a Práce na Január 2023 Strelec:

Buďte k sebe dobrý a netrestajte svoju psychiku za problémy, ktoré sa vám môžu tento mesiac nahromadiť na pracovnom stole. O svoju prácu sa nemusíte strachovať a dokonca môžete trochu poľaviť z vášho zabehnutého, niekedy až prehnaného pracovného tempa. Pamätajte si, že pokojnejšie pracovné obdobie je tu pre vás na to, aby ste si oddýchli a načerpali silu na neskoršie, dôležitejšie pracovné úlohy. Vaše súkromie nech zostane v práci tabu. Nie každého zaujíma váš aktuálny stav. Aj keď sa vás na to budú pýtať, snažte sa týmto rozhovorom vyhnúť. Niekto z vaších kolegov by tieto súkromné informácie prepieral pred vedením.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Január 2023 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac Január 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Január 2023 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Január s Horoskop a Tarot!


Horoskop Január 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com