Horoskop Strelec: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Strelec

Tento mesiac vám už nič nebráni v tom, aby ste našli odvahu na dokončenie niečoho, čo sa musí udiať. Ste pripravený začať s niečim novým a nezastavíte sa až dokým to nedokončíte. Váš mesiac bude v ostatných smeroch v celku ustálený a nečakajú vás žiadne novinky, ktoré by negatívne skomplikovali vašu blízku budúcnosť. Ak vás čaká nejaké dôležité rozhodovanie, ako je napríklad sťahovanie, nákladnejšie opravy a podobne, tak si tento krok veľmi dobre premyslite. Dbajte na to, aby ste zbytočne nestrácali peniaze vašimi unáhlenými rozhodnutiami. V tomto mesiaci budete tiež presne vedieť ako postupovať, aby ste si udobrili niekoho po ťažkej hádke.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Strelec:

Neobviňujte partnera z vecí, ktoré si iba predstavujete. Ak nemáte dôkazy o jeho klamstvách, alebo polopravdách, nepúšťajte sa s ním do žiadnych konfliktov. V tomto mesiaci by to nemuselo dobre dopadnúť. Pod vplyvom mocného saturnu by ste sa skôr hádali, ako zbližovali. Pamätajte, že život je len jeden a preto tu nie je priestor na zbytočné hádky. Pre nezadaných bude lepšie ak sa nebudú v tomto období púšťať do nových vzťahov. Je lepšie zamerať sa na vlastný oddych a pohodu. Váš sebarozvoj je tým, čo vám v tomto mesiaci prinesie skutočné šťastie. Viac oddychujte a venujte sa svojej fyzickej kondícii. Zdravie a krásne vyžarovanie vnútra je vašou silnou zbraňou. Pestujte svoje pozitívne vlastnosti, ktoré jedného dňa ocení niekto rovnako hodnotný, než ste vy sám. Mesačný horoskop vám pripomína, aby ste si uvedomovali silu vašej osobnosti. V tomto mesiaci otvorte svoje srdce pochopeniu a odpusteniu. Už nie je priestor na škriepky s rodinou kvôli niečomu v minulosti. Hýbte sa vpred. Ak ste už dlho nestretli niekoho zo svojích priateľov, je čas nájsť si čas na spoločnú kávu, či drink.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na December 2022:

Umiestnenie planét počas tohto mesiaca predpovedá, že v zdravotnej oblasti sa nemusíte obávať žiadnych mimoriadnych výkyvov alebo zmien. Naopak, zdá sa, že v tomto mesiaci budete mať veľa možností na to, ako do svojho života a tela prilákať ešte väčšie množstvo energie. Tento mesiac sa zdá byť veľmi pozitívnym obdobím vzhľadom k vášmu zdraviu, aj keď vás môže potrápiť mierne prechladnutie, aj tak ho zvládnete rýchlo. Malé bolesti neváhajte prekonať liekmi, ktoré sú dostupné bez lekárskeho predpisu. Sledujte si však dávkovanie, a v žiadnom prípade ho neprekračujte. Strava vám počas tohto mesiaca tiež nebude robiť žiadne problémy, a mali by ste sa cítiť energicky a vitálne.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Strelec:

Medzi nevybavenou dokumentáciou nájdete niečo veľmi dôležité. Upracte si vo svojich dokladoch. Ak by ste to zanedbali mohlo by sa vám to škredo vypomstiť. Ak ste dostali zaujímavú pracovnú príležitosť, alebo už dlhodobo premýšľate o zmene povolania, nastal ten prvý čas na zmenu. Dobre si však premyslite s akým menom budete z terajšieho zamestnania odchádzať. Nenechávajte za sebou spúšť. Ak sa v tomto mesici naskytne vhodná príležitosť, nezbudnite si vyraziť s kolegami na pivo, alebo len tak posedieť do spoločnosti. Bude to prijemná zmena vašich zabehnutých pracovných povinností.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com