Horoskop Strelec: September 2022

Presná predpoveď na September 2022 pre znamenie Strelec

Počas tohto mesiaca bude mať na váš život vplyv Slnko, ktoré sa považuje za dárcu života. Slnko sa považuje tiež za planétu mužnosti a preto v tomto mesiaci pocítite doslova mužskú silu a vplyv slnka na vaše srdce, ale aj nervy. Vaše emócie sa budú viac zameriavať na vášnivú stránku a budete mať väčšiu potrebu po fyzických dotykoch, ako po romantike, či psychickom potešení. Nenechajte sa týmto vplyvom vyradiť zo svojho zabehnutého režimu, no doprajte si aj to, po čom túžite. Máte možnosť odhaliť svoju vášnivu stránku a venovať potešenie nie len sebe, ale aj partnerovi. Pre vaše znamenie je vplyv slnka doslova prevratný, pretože sa vo vašom vnútri zvýrazní tiež vaše priateľstvo, dôvera a vernosť. Užívajte si toto obdobie s niekym na kom vám záleží.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2022 Strelec:

Jupiter vám v tomto mesiaci zamotá hlavu tak, že vaše myšlienky vám nedajú spávať. Budete premýšľať o svojej budúcnosti a o svojom partnerovi. Kam to vlastne vedie, bude s vami po celý zvyšok života? Nenechajte si tieto myšlienky iba pre seba a voči partnerovi konajte úprimne. Aj on má niekedy obavy. Nezadaní by sa mali viac sústrediť na spoločnosť okolo nich. Naskytne sa vám príležitosť poznať zákutia duše niekoho, kto má pre vás cenu. Taktiež si uvedomíte aj viac o sebe, ak budete pozorne vnímať, čo vám chcú ľudia vo vašom okolí povedať. Ak sa budete o svoju rodinu starať s láskou a porozumením, tak sa vám to stonásobne vráti. Toto platí hlavne pre tento mesiac. Počas tohto mesiaca si nájdite omnoho viac času na všetkých vaších priateľov. Stred mesiaca môžete využiť na reštartovanie istých vzťahov s priateľmi, ktorých ste už dlho nevideli.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na September 2022:

V tomto mesiaci sa venujte viac zdraviu členov vašej rodiny. Ak máte zvieratá, tak v tomto mesiaci venujte zvýšenú pozornosť práve im. Zviera vo vašej domácnosti má zdravotný problém, ktorý už dlhodobejšie ignorujete a preto je nutná pravidelná návšteva lekára. Ak ste si doteraz na to nevedeli nájsť čas, je práve tá správna doba urobiť tak. Uistite sa, že má vaše zviera všetky potrebné očkovania a podobne. Váš zdravotný stav sa v tomto mesiaci výrazne nezmení a preto sa budete mať čas venovať ostatným členom vašej rodiny. Ak vám ochorie dieťa nepodceňujte to a choďte s ním k odborníkovi.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2022 Strelec:

Ak máte svoje predstavy o tom, kam by sa mal váš profesný život pohnúť, skúste sa na to zamerať. Nik vám nestojí v ceste k tomu, aby ste všetkým ukázali čo vo vás je. Ak máte pocit, že vám ľudia okolo váš úspech neprajú, máte pravdepodobne pravdu. V tomto mesiaci sa nevyhnutne začnite učiť, ako oddeliť súkromie od vašej práce. Nie je vhodné, ani veľmi múdre, rozoberať vaše súkromie medzi kolegami v práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2022 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac September 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2022 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com