Horoskop Škorpión: December 2023

Presná predpoveď na December 2023 pre znamenie Škorpión

V tomto mesiaci nezabúdajte prejaviť svoje city a nálady. Nebuďte utiahnutí do seba a dajte okoliu najavo, ako sa v skutočnosti cítite. Ak máte skutočného priateľa, skúste sa s ním podeliť o vaše starosti a trápenia. Veľmi ochotne a rád vám poradí v ťažkých chvíľach. S odstupom času sa na veci budete dívať inak a starosti, ktoré vás potrápia začiatkom mesiaca sa koncom mesiaca upokoja a vy sa budete môcť nadýchnuť čerstvej vône úspechu. Robte veci s radosťou a prestaňte sa zaťažovať problémamy ostatných. Nič nie je také tragické ako sa zdá. Ostatný si musia svoje starosti riešiť po svojom. Vy sa teraz musíte zamerať hlavne na seba, aj keby ste mali na ostatných pôsobiť sebecky. Mocný mesiac vás navedie na dráhu plnú energie a poznania.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2023 Škorpión:

Váš pocit lásky voči partnerovi si nenechávajte pre seba. Aj keď sa vám to nezdá, váš partner možno pociťuje, že mu neprejavujete toľko lásky, koľko by si zaslúžil. Ak nechcete, aby si hľadal lásku v náruči niekoho iného, dokážte mu vašu lásku v tomto mesiaci viac, ako inokedy. Tí, ktorí sú bez partnera by sa mali viac zameriavať na svoje potreby. Budovanie vlastného vnútroného šťastia je alfou a omegou vášho terajšieho uspokojenia. Ste osobou s veľkým zmyslom pre lásku a dobro a tieto vlastnosti vám niekedy zatemňujú jasné vnímanie sveta. Snažíte sa na všetko okolo dívať pozitívnejšie, no niekedy je dobré zložiť si ružové okuliare a vidieť pravú tvár vecí. Zabudnite na chvíľu na to, čo vám radia ostatní. Máte vlastnú hlavu. Ak sa v tomto mesiaci vysporiadate s minulými rodinnými problémami, pomôže vám to k vášmu osobnému rastu. Pokoj neznamená žiadne konflikty, alebo hádky. Znamená láskavý postoj k ostatným a znalosť toho, ako pokojne vyriešiť akýkoľvek konflikt, napríklad aj taký, ktorý sa netýka priamo vás. V tomto mesiaci je najvyšší čas pouvažovať o svojich priateľoch. Skutočne sú k vám všetci vaši priatelia úprimní?

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na December 2023:

Vaše telo si tento mesiac potrebuje oddýchnuť tak ako ešte nikdy. Musíte načerpať dostatok energie na to, aby ste zvládli všetko čo vás tento v tomto mesiaci čaká. Nezabúdajte na dôležitý pitný režim. Potrebnú energiu čerpajte hlavne zo zdravej stravy, vitamínov, zeleniny a nezabúdajte tiež na pravidelný pohyb. V posledných dňoch prvej polovice mesiaca je vhodné začať s cyklistikou, či prechádzkami. Kúpte si vhodné športové oblečenie a obuv a vyrazte do prírody. Vaše zdravie a psychika sa vám skutočne poďakujú. Vytiahnite do prírody tiež niekoho vo vašom okolí. Zlepšíte tak svoju fyzicku kondíciu a stretnete aj nových priateľov, či upevníte vzťahy. Pohyb si rýchlo zamilujete.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2023 Škorpión:

Práca vám pôjde od ruky a vyniknete nad ostatnými. Nebuďte však príliš sebavedomý a ak niečomu nebudete rozumieť tak pamätajte, že je stále priestor na sebazdokonaľovanie. Ak vám nik nevie dobre poradiť skúste hľadať odpovede na internete. Usilujte sa zo všetkych síl hľadať odpoveď na vaše otázky. S niektorým z kolegov môžete mať v tomto mesiaci konflikt. Je načase ukázať mu, že aj vy máte dobré nápady a nenechať sa ním ťahať k zemi. Ukážte mu aká silná osobnosť ste vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac December 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com