Horoskop Škorpión: Október 2023

Presná predpoveď na Október 2023 pre znamenie Škorpión

Lunárna pozícia počas tohto mesiaca, vplývajúca na vaše znamenie zverokruhu, vám prináša množstvo výziev na to, aby ste našli nové spôsoby ako zveľadiť váš rodinný rozpočet. Tento mesiac vám prináša isté príležitosti, ktoré vám pomôžu naplniť vašu peňaženku. Horoskop na tento mesiac dôrazne odporúča, aby ste nezabudli na svoje záväzky a všetko platili načas, a vyhýbali sa novému zadlžovaniu. Oveľa pokojnejšie obdobie vás čaká v druhej polovici mesiaca, kedy budete môcť viac času tráviť so svojou rodinou a v kruhu vašich milovaných. Druhá polovica mesiaca je tiež veľmi vhodná na stretnutie s priateľmi, alebo na usporiadanie večierka. Môžete si tiež oddýchnuť častejšie než inokedy pri dobrom filme, pri obľúbenom seriály, alebo pri činnosti v domácnosti, ktorú radi vykonávate.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2023 Škorpión:

Venuša bude mať tento mesiac vplyv na váš partnerský vzťah. Táto planéta vám hlavne v prvej polovici mesiaca dodá vášeň do života. Partner vás prekvapí niečim nečakaným, čo vás zo začiatku môže zaskočiť. Pouvažujte však nad jeho slovami a skúste sa jeho myšlienke viac nakloniť. Je načase konať trošku viac pudovo a prestať všetko neustále hodnotiť a zvažovať. Ak ste bez partnera a pokukujete po niekom, kto už partnera má, vyhoďte si to z hlavy. Vo vašom živote nie je priestor na takéto neuvážené vzťahy. Ublížili by ste nejednej duši, ktorá by podľa hviezd nemala byť prepojená s vašou osobou. Dávajte si pozor na pozvania od osôb, ktorých emocionálny status nepoznáte. Pozornosť je teraz dôležitá ak nechcete byť znova sklamaný. Ak v rodine nastanú nezhody, hlavne v druhej polovici mesiaca, skúste byť nápomocný. Zabudnite však na prilievanie oleja do ohňa a snažte sa s rodinou komunikovať konštruktívne. Niekto z vaších priateľov k vám nie je tak úprimný, ako by ste si zaslúžili. Ak viete kto je to, v tomto mesiaci si to s ním konečene vykomunikujte.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Október 2023:

V tomto mesiaci budete mať silnú telesnú schránku. Ak sa objavia problémy s chrbticou pouvažujte o zmene životosprávy. Je najvyšší čas zaujímať sa o pozitívne účinky jogy a pilates. Chrbtica vás môže potrápiť hlavne v druhej polovici mesiaca. Môžete si bez výčitiek dopriať kvalitnú masáž, ktorá osvieži aj vašu psychiku a dokonale si oddýchnete. Ak už dlhú dobu bojujete s problémami, neodkladajte viac návštevu odborníka. Do svojho jedálnička zaraďte tento mesiac orechy a zeleninu, ktorá obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Doprajte si tiež dlhé prechádzky do prírody.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2023 Škorpión:

V tomto mesiaci sa skúste zamerať na zdokonaľovanie cudzích jazykov a venujte sa učeniu, ktoré vás môže pracovne posunúť omnoho ďalej. Nebuďte stále pasívny a zistite si vo vašom okolí vhodné pracovné príležitosti. Vaša rodina, či priatelia vám istotne v tejto oblasti dobre poradia. Niekto z vaších kolegov k vám nie je čestný a bude sa jednodznačne snažiť o to, aby sa vám počas tohto mesiaca v práci nedarilo. Dávajte si pozor na každého kto vás už niekedy oklamal.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Október 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com