Horoskop Škorpión: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Škorpión

Čaká vás príjemné a pokojné obdobie. Tento čas môžete využiť na sebarozvoj a sebavzdelávanie. Je čas pouažovať o oblastiach v ktorých mate medzery, alebo o miestach, v ktorých by ste sa chceli rozvíjať. Je správny čas na rozvoj vašich jazykových schopností a učiť sa nový jazyk. Urobiť dobre ak sa budete zaujímať aj o zdokonaľovanie jazykov, ktoré už ovládate. Ak ste už dlho plánovali nejaký finančný projekt, skúste si osviežiť pamäť. Aj keď ste už naň takmer zabudli, môže vám prinesť príjemné prekvapenie a môže vám priniesť celkom slušný zisk.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Škorpión:

Celú svoju pozornosť venujte v tomto mesiaci vášmu partnerovi. V poslednej dobe z vás cíti, že sa viac trápite kvôli vašej minulosti, alebo kvôli minulosti, ktorá vás stále trápi. Zabudnite na tieto trápenia a venujte sa viac prítomnému okamihu. Váš partner si zaslúži vašu pozornosť a lásku. Minulosť nezmeníte. Máte možnosť začať tvoriť svoju budúcnosť. Ak ste bez partnera, je čas prestať sa zaoberať svojím smútkom a osamelosťou. Ten o koho máte záujem chce pri sebe energického človeka a preto musíte zaujať vašou neutíchajúcou energiou. Pozitívny pohľad na svet okolo je v tomto mesiaci veľmi dôležitý hlavne pre tých, ktorí hľadajú partnera. Tieto energie prilákajú nových priateľov a existuje aj možnosť, že vaša atraktivita zaujme vašu budúcu lásku. V rodine si dávajte pozor na rozhodnutie, ktoré by ste mohli vyrieknuť pod vplyvom nahromadených negatívnych emócií. Raďte iba s čistou mysľou a veci nechajte najprv vychladnúť. Vyhýbajte sa klamaniu vašich priateľov. Vo vašom živote to už vzťahy narušilo, nedovoľte aby ste prišli o ďalších priateľov. Túto stratu ste už raz oľutovali.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Máj 2023:

Tento mesiac by ste si mali dávať pozor na viacero aspektov zdravotného stavu. Zvýšenú pozornosť by ste mali venovať svojmu tráviacemu ústrojenstvu a črevám. Je nutné dodržiavať očistné kúry aspň dvakrát do roka, kedy sa črevá vyčistia od nepotrebných a škodlivých látok, ktoré sa tam počas bežného stravovania usadili. A práve tento mesiac je vhodné s tým začať. Nezabúdajte tiež na pravidelný pohyb a dostatočný pitný režim. Vyhnite sa náročnej fyzickej aktivite.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Škorpión:

Počas tohto mesiaca budete hľadať nové cesty. Získate v práci nové príležitosti ako uspieť. Vaše možnosti nebudú obmädzené a počas druhej polovice mesiaca sa vám podarí očariť niekoho z vedenia. Vaše vedomosti tak budú ocenené a môžete čakať zaujímavý pracovný návrh. Nie každý z vaších kolegov je taký priateľ ako sa prezentuje. Dávajte si pozor na zákerných ľudí vo vašom okruhu, ktorí vám neprajú váš úspech.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com