Horoskop Škorpión: Február 2023

Presná predpoveď na Február 2023 pre znamenie Škorpión

Slnko v tomto mesiaci bude vplývať na vaše znamenie jasne a otvorene. Máte možnosť spoznať svoje racionálne ja a objaviť skrytú kreativitu, ktorá vám otvorí dvere do neznámych miest. Budete mať chuť a možnosť všetko skrášliť svojim slovom, rukou, ale aj srdcom. Slnko tiež odhalí vaše vnútorné dieťa a vašu úprimnosť. Ak chcete, či musíte niekomu niečo povedať, pretože vás to už dlhšie trápi, je ten najvyšší čas konať úprimne. Úprimne však znamená aj rozumne. Preto mieňte svoje slová len v dobrom smere a vyhnite sa výčitkám voči ostatným. Postoje, ktoré počas tohto mesiaca zaujmete pod vplyvom Slnka, vás budú sprevádzať aj v nasledujúcich mesiacoch. Preto mieňte svoje činy, zmýšľanie a slová len pozitívne.

Horoskop Lásky a Vzťahov Február 2023 Škorpión:

Venuša prinesie do vášho života v tomto mesiaci krásu a potrebnú nádej. Spoliehajte sa viac na seba a skúste objaviť čaro samostatnosti. Budete pôsobiť na svojho partnera ako mocná osoba, ktorá dokáže všetko aj sama. Bude vás obdivovať a túžiť po vás ešte viac. Nezabudnite mu však prejavovať vašu lásku, inak by mohol začať žiarliť. Ak ste bez partnera, stojte si za svojimi zásadami, no nenastavujte latku príliš vysoko. Nikto nie je dokonalý a aj vy máte svoje muchy. Každopádne je potrebné upratať si vo svojom vnútri tak, aby ste boli v nasledujucom období vo väčšej pohode, ako doteraz. Dávajte si pozor na nečakané zmeny vo vašom rodinnom živote. Ak ste sa dlho nestretli, aspoň v tomto mesiaci zavolajte rodičom, či súrodencom. Možno budete musieť niekomu ukázať správne smerovanie. Počas tohto mesiaca sa vyhnite nedorozumeniam s priateľmi. Nezasahujte veľmi do ich rozhodnutí a do ich života.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Február 2023:

Tento mesiac sa uričte vyhnite liekom na spanie. Zvoľte radšej doplnenie hormónu melatonínu, ktorý by mohol mať na svedomí váš nekvalitný spánok. V lekárni ho dostanete bez predpisu, dodržiavajte ale správne dávkovanie a nikdy neužívajte viac, ako je uvedené. Tento mesiac by ste si mali dávať skutočne pozor na užívanie všetkych liekov. Mohli by vás totiž oslabiť a potrápiť vašu pečeň a psychiku. Lieky užívajte len v tom prípade ak je to skutočne nutné. Tento mesiac by ste si mali dopriať aspoň aj očistenie vašich čriev v podobe užívania čistej vlákniny, ktorú kúpite v lekárni. Je to produkt, ktorý vás prečistí a odstáni aj niekoľkomesačné usadeniny vo vašom tele. Venujte svoju pozornosť aj pravidelnému a dostatočnému pitnému režimu. Kávu pite nesladenú a bez mlieka.

Horoskop Peňazí a Práce na Február 2023 Škorpión:

Možno vám Merkur v tomto mesiaci zatemní jasné rozmýšľanie, no neobávajte sa toho. Budete sa na pracovné záležitosti dívať viac jednostranne a nie veľmi pesimisticky. Každopádne uvidíte viacero vecí v novom svetle a vo viacerých oblastiach si uvedomíte, že ich preceňujete. Vďaka tomu si uvedomíte, že venujte práci až priveľkú pozornosť a zabúdate na svoje koníčky. Skúste sa na pracovné veci dívať s väčším odstupom počas celého mesiaca. V práci si dávajte pozor na jedného z kolegov, ktorý vám váš úspech nepraje a závidí vám. Mohlo by sa stať, že by vás chcel podraziť.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Február 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Február 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Február 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Február s Horoskop a Tarot!


Horoskop Február 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com