Horoskop Škorpión: Január 2023

Presná predpoveď na Január 2023 pre znamenie Škorpión

Venuša sa počas tohto mesiaca prejaví vo vašom znamení veľmi silno a preto sa môžete pripraviť na väčšie emocionálne ovplyvnenie vašej osobnosti. Venuša bude mať vplyv nie len na vaše emócie, ale aj na váš vzťah k financiám. Táto planéta otvára v každom kus ženskej stránky a práve preto budete na opačné pohlavie pôsobiť nesmierne žensky. Venuša vám dodá do života krásu nie len vonkajšiu, ale aj tú vnútornú. Máte možnosť silne zapôsobiť nie len na vaše náhodné okolie, ale aj na tých, ktorí tvoria súčasť vašej rodiny. Počas mesiaca získate potešenie zo všetkého, čo budete robiť a Venuša vám tiež dopomôže nájsť stratenú radosť zo života. Je potrebné si pamätať, že začiatok je tá najpodstatnejšia časť každej dlhej cesty. Dívajte sa vpred a nevzdávajte sa.

Horoskop Lásky a Vzťahov Január 2023 Škorpión:

Počas tohto mesiaca sa vyhnite hádkam so svojím partnerom. Mohlo by to rapídne narušiť vaše dobré vzťahy a mohlo by to skutočne poškodiť vášmu silnému zväzku. Vyhnite sa výčítaniu maličkostí, ktoré partner skutočne nerobí naschvál. Ak ste bez partnera je načase zažiť dobrodružstvo. Choďte do spoločnosti, alebo choďte športovať na miesto, kde môžete stretnúť iných ľudí. Prihovorí sa vám niekto zaujímvý, kto bude stáť za večernú kávu, či pohárik vína. Ak v ňom nenájdete budúceho partnera, spoznáte aspoň nového priateľa. Skúste sa viac venovať potrebám členov vašej rodiny. Neobávajte sa príliš toho, že niečo robíte zle, alebo, že sa zle pýtate. Aj zlá otázka, alebo nesprávna pripomienka znamená viac ako to, keď sa o nič nezaujímate. Počúvajte v tomto mesiaci pozorne. Môžete zistiť, že niekto skutočne potrebuje vašu radu. Vaša pomoc sa vám stonásobne vráti. Medzi vašími priateľmi je niekto, kto bude potrebovať vašu pomocnú ruku. Vaše dobré srdce bude mať teraz príležitosť poradiť. Neobracajte sa priateľovi chrbtom.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Január 2023:

Ak sa tento mesiac naučíte relaxovať, tak dosiahnete aj lepšie zdravie. Naučte sa ísť do postele skôr a tak isto sa skôr aj zobúdzať. Tento mesiac sa vašou prioritou musí stať to, aby ste si do postele ľahli už pred desiatou hodinou večer. Ak sa chcete vyspať skutočne kráľovsky snažte sa pred spánkom uvolniť celé svoje telo od očí, cez stisk zubov, až po končatiny, ktoré perfektne zapadnú do vašej postele. Toto uvoľnovacie cvičenie vám pomôže rýchlejšie a kvalitnejšie zaspať a vstávať s väčšou energiou.

Horoskop Peňazí a Práce na Január 2023 Škorpión:

V tomto mesiaci si naložíte na svoje plecia viac, ako unesiete. Venujte sa tiež oddychu, práca na vás počká. Práci nie je nutné venovať ešte aj svoj voľný čas. Ak si poriadne oddýchnete zistíte, že vám aj vaša práca ide lepšie od ruky a vaša myseľ je otvorená pre nové nápady. Nemiešajte viac váš súkromný a pracovný život. Vyhnite sa neustálemu informovaniu vašich kolegov o vašom súkromí. Viacero vecí je lepšie nechať si pre seba.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Január 2023 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Január 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Január 2023 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Január s Horoskop a Tarot!


Horoskop Január 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com