Horoskop Škorpión: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Škorpión

Počas tohto mesiaca zabudnite na obavy z toho, čo si o vás myslia ostatní. Žijete hlavne pre seba a musíte sa viac zaoberať sebou a nie názormy, či radami iných. Nikto z vašich radcov nevidí tak hlboko do vášho srdca, ako vidíte vy. Ak sa pasujete so skutočne komplikovanou otázkou, tak je na mieste požiadať o radu niekoho, kto sa vo veci vyzná ako profesionál. Koncom mesiaca pocítite intenzívne pocity smútku a súcitu. Tu je veľký priestor na to, aby ste otvorili srdce dobru a pomohli tým, ktorí pomoc potrebujú.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Škorpión:

Počas tohto mesiaca uvidíte svojho partnera v novom svetle a ukáže vám jednu zo svojích tvári. Ak sa na niečom nezhodnete, môžete v ňom uvidieť niekoho cudzieho, koho ste doteraz nepoznali. Dávajte si pozor na jeho dvojakú tvár a povedzte mu narovinu, že sa vám jeho jednanie voči vám nepáči. Ak ste nezadaný je načase začať cvičiť. Nájdite si fitko neďaleko vášho bývania a začnite intenzívne pracovať na zlepšení vašej kondície. Prejaví sa to nie len na vašom vzhľade, ktorý bude pôsobiť na okolie pestovane, no máte možnosť spoznať tam aj zaujímavých ľudí. Niekto vo vašej rodine trpí a očakáva vašu pomoc. Pomôžte mu len do istej miery, no odporúčte mu konzultáciu s odborníkom, ktorý mu poradí lepšie. Priatelia majú svoje starosti a problémy. Nebudú mať čas venovať sa vašim podozreniam a negatívnym pocitom. Odpustite im to, tiež majú svoje problémy.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na December 2022:

Počas tohto mesiaca si už konečne nájdite čas na pravidelný pohyb. Je nevyhnutné, aby ste sa začali hýbať. Nemusí to byť hneď nejaký vytrvalostný šport. Začnite pomaličky, na začiatku môžete častejšie ísť na prechádzaku. Nezáleží na tom, či idete na prechádzku do prírody, alebo len vystúpite z autobusu o tri zastávky skôr ako obvykle. Dôležité v tomto mesiaci bude hýbať sa. Počas prechádzania sa budete mať aj priestor na to, aby ste si utriedili myšlienky. Pouvažujte tak nad vecami, na ktoré nemáte inokedy čas. Zlepší to tak nie len vašu fyzickú kondíciu, ale dodá vám to aj lepšiu psychickú pohodu. Už viac nečakajte a doprajte si pohyb.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Škorpión:

Ak vás v minulom mesiaci potrápili viaceré pracovné úlohy pamätajte, že ste odviedli dobrú prácu. V tomto mesiaci si tak môžete užívať väčší pokoj. Nezabudnite viac relaxovať a častejšie zabúdať na pracovné problémy. Vaše pracovné nasadenie môže obťažovať niektorého z vaších kolegov. Nenechajte sa však nikym ovplyvniť a naďalej pracujte s dávkou nasadenia a kreativity.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com