Horoskop Škorpión: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Škorpión

Zdá sa vám, že netušíte kam smeruje vaša cesta? Ak sa vaše úsilie neodzrkadľuje na vašom úspechu nezúfajte. Práve tento mesiac vám pod vplyvom mocného Saturnu ukáže správne smerovanie. Ak už dlhšie rozmýšľate nad začatím nejakého projektu, či už osobného, alebo pracovného, je najvyšší čas pustiť sa do toho. Nesnažte sa uzatvárať do seba a skúste sa so svojími nápadmi podeliť. Dávajte si však pozor na to, komu zverujete dôležité fakty, či informácie. Len skutočný priateľ a ten, kto je väčšinu vášho života vašou oporou, bude chápať, aké dôležité je, aby pri vás vo vašich rozhodnutiach stál. Neodmietajte rozhovor o dôležitých životných veciach a skúste sa zamyslieť nad každým nápadom, ktorý dostanete.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Škorpión:

Ak sa partnerovi zdôverite so svojím trápením, ktoré vás už dlhšie prenasleduje, bude vám oporou a pochopí vás. Nenechávajte si veci iba pre seba. Partner pri vás stojí a môžete sa o neho oprieť. Nesnažte sa ho však vtiahnúť do vaších problémov, ktoré si počas tohto mesiaca musíte vyriešiť samostatne. Možno vám však partner rád pomôže. Ak ste bez partnera skúste pouvažovať s kým strávite tohtoročnú dovolenku. Možno by bolo skvelé vyraziť na dovolenku s priateľmi. Spoznáte tam niekoho skutočne vtipného a zaujímavého. Vašej rodine na vás nesmierne záleží a preto vám budú oporou, aj v tých najťahších chvíľach. Aj vy by ste mali počas tohto mesiaca prejavovať viac emócií voči tým, ktorých nevidíte príliš často. Nezabúdajte na dobrú výchovu a aspoň zo slušnosti zavolajte alebo napíšte tým, ktorí si o vás robia starosti. Nezabúdajte na vašich najbližších. Nezanedbávajte svojich priateľov. Tento mesiac im venujte viac času a skúste im pomôcť pri riešeni ich problémov.

Mesačný Horoskop Zdravia Škorpión na Október 2020:

Žiadny úspech v práci vám nikdy nenahradí zhoršené psychické alebo fyzické zdravie. Práve preto si v tomto mesiaci uvedomte, že zdravie je teraz na prvom mieste a je pre vás mimoriadne dôležité. Uvedomte si, že zdravotné problémy, ktoré si môžete v živote privodiť stresom alebo prepracovanosťou, môžu do budúcnosti spôsobiť dokonca aj finančné komplikácie. Nenechajte vaše zdravie upadať, a venujte sa relaxácii, ktorú vaše telo tak veľmi potrebuje. Oddýchnite si pri činnostiach ktoré milujete, v náručí tých, ktorí milujú vás. Nesprávajte sa počas tohto mesiaca impulzívne, radí mesačný horoskop. Podľa astrologických pohybov vo vašom znamení by ste mohli prísť jednoducho k úrazu, čo by malo vplyv aj na ostatné oblasti vášho života. Počas celého mesiaca dbajte na hygienu rúk.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Škorpión:

V tomto mesiaci sa skúste zamerať na zdokonaľovanie cudzích jazykov a venujte sa učeniu, ktoré vás môže pracovne posunúť omnoho ďalej. Nebuďte stále pasívny a zistite si vo vašom okolí vhodné pracovné príležitosti. Vaša rodina, či priatelia vám istotne v tejto oblasti dobre poradia. Ak vás kolegovia v tomto mesiaci niekam pozvú, neodmietnite ich pozvanie. Utužíte tak spoločné vzťahy a možno sa dozviete o novej pracovnej možnosti.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Škorpión sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Škorpión, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Škorpión a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Škorpión - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Škorpión . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Škorpión, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Škorpión:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com