Horoskop Ryby: September 2024

Presná predpoveď na September 2024 pre znamenie Ryby

V ničom si nenechajte radiť od vášho okolia. V tomto mesiaci sa niekto bude snažiť narušiť vaše energické pole a ukrátiť vás o veľkú dávku energie. Neprajníci sú všade okolo vás. Priateľom však plne dôverujte, ak je vaše priateľstvo overené rokmi. Dávajte si pozor na to, aby ste niekomu nevyzradili dôležité tajomstvo niekoho iného, ktoré poznáte len vy. V tomto mesiaci budete ľahko nadväzovať dôležité kontakty a preto sa zamerajte na uchopenie príležitostí. Nezabudnite sa tiež počas mesiaca pravidelne venovať športu, ktorý posilní vašu psychiku a pomôže vám lepšie prekonať bezsenné noci, ktoré by vám mohli spôsobiť rôzne zdravotné problémy. Zaslúžite si tiež víkendy plné oddychu a pohody v kruhu blízkych.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2024 Ryby:

Počas tohto mesiaca si dávajte pozor na vaše vyjadrovanie. V mesiaci môže dôjsť k viacerým škriepkam s vaším partnerom. Je však nutné, aby ste si zachovali svoju úroveň a nedramatizovali. Zachovajte si pokojný tón hlasu a rozumné vyjadrovanie. Iba tak ukážete partnerovi, že ste úplne nad vecou a partner bude sám sebou zahanbený. Ak hľadáte partnera, mali by ste sa zamyslieť, či hľadáte správne. Objavujte miesta a monžosti, ktoré vám môžu ponúknuť nové formy spoznávania a aj učenia sa. Pamätajte si, že zadaní ľudia by pre vás mali ostať tabu. Nechcete predsa preplakať ďalšie noci. Každopádne, váš horoskop lásky počas tohto mesiaca upozorňuje nezadaných na väčšiu aktivitu v živote. Fyzický pohyb a učenie vás obohatí nielen o lepšiu kondíciu a psychiku. Spoznáte samého seba a tiež niekoho nového. Vo vašej rodine bude všetko po starom. Nedávne emócie sa však zosilnia a niekto bude mať potrebu informovať vás aj o takých veciach, ktoré vás nezaujímajú. Urobíte však dobre, ak budete pozorným poslucháčom. Môže sa stať, že sa dozviete nejakú novú informáciu, ktorú budete môcť využiť vo svoj prospech. V tomto mesiaci si dávajte pozor na vašu vlastnú faloš. Voči priateľom konajte vždy čestne a vyhnite sa ohováraniu, či podrazom.

Mesačný Horoskop Zdravia Ryby na September 2024:

Ak sa v poslednej dobe cítite oslabený, je najvyšší čas začať sa hýbať. Potrebujete pravidelný pohyb, ktorý vám umožní viac si pychicky oddýchnuť. Pouvažujte nad tým, aký pohyb by bol pre vás najvhodnejší, alebo sa venujte športu, ktorý ste vykonávali keď ste boli mladší. Je nevyhnutné zamerať sa na zlepšenie vašej fyzickej kondície. Počas športu budete mať čas aj viac premýšľať a utriediť svoje myšlienky. Môžete tiež objaviť čaro jogy a meditácie. Nie je nutné za tým vidieť niečo, čo nedokážete. V dnešnej dobe je joga dostupná všade a dokáže vám skutočne pomôcť so zdravotnými ťažkosťami.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2024 Ryby:

Zmeny pracovného nasadenia v tomto mesiaci sa dotknú aj vaších fianncií. Dbajte na kvalitu odvedenej práce a vyhnite sa nedbanlivosti. Musíte vo svojej práci ukázať, že vám to myslí, aby to nemalo negatívny vplyv na výšku nadchádzaujúcich odmien. Dávajte si pozor na ohováranie zo strany kolegov, ktorí vám váš úspech neprajú. Dávajte si pozor na chyby v práci, ktoré môžu byť veľmi nepríjemné. Bude vhodné, ak svoj postup preberiete s niektorým z členov vašej rodiny. Možno ho tak inšpirujete tiež k zmene.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2024 v znamení Ryby sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Ryby, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Ryby a objavte, čo pre vás mesiac September 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2024 Ryby - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Ryby . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Ryby, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com