Horoskop Ryby: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Ryby

Počas tohto mesiaca bude mať na váš život vplyv Slnko, ktoré sa považuje za dárcu života. Slnko sa považuje tiež za planétu mužnosti a preto v tomto mesiaci pocítite doslova mužskú silu a vplyv slnka na vaše srdce, ale aj nervy. Vaše emócie sa budú viac zameriavať na vášnivú stránku a budete mať väčšiu potrebu po fyzických dotykoch, ako po romantike, či psychickom potešení. Nenechajte sa týmto vplyvom vyradiť zo svojho zabehnutého režimu, no doprajte si aj to, po čom túžite. Máte možnosť odhaliť svoju vášnivu stránku a venovať potešenie nie len sebe, ale aj partnerovi. Pre vaše znamenie je vplyv slnka doslova prevratný, pretože sa vo vašom vnútri zvýrazní tiež vaše priateľstvo, dôvera a vernosť. Užívajte si toto obdobie s niekym na kom vám záleží.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Ryby:

Ak máte o svojho partnera skutočne veľký záujem a myslíte to s ním vážne aj do budúcnosti, nie je dôvod na to, aby ste mu to konečne nedokázali. Pamätajte, že niekoho milovať nie je samozrejmosťou. Nenechávajte partnera na pochybách a urobte veľké gesto, ktoré nesmierne ocení. Ak ste nezadaný, je najvyšší čas pohnúť sa vpred. Musíte už konečne zabudnúť na svoju minulosť a oslobodiť sa od každého, kto vám počas minulosti ublížil. Aj keď si to možno neuvedomujete, minulé rozhodonutia ešte stále ovládajú vašu prítomnosť. Očistenie vašej energie od minulosti je teraz tým najdôležitejším krokom. Mesačný horoskop dáva dôraz na vašu vnútornú očistu, ktorú dosiahnete pozitívnym pohľadom na svet a životom v prítomnosti. V druhej polovici mesiaca nezabudnite navštíviť vašu rodinu, ktorá to ocení. Hlavne druhá polovica mesiaca vyžaruje energie, ktoré majú na svedomí viaceré životné zmeny. Môžete sa tak dozvedieť zaujímavé rodinné prekvapenie. Niekto z vaších priateľov vám nepraje váš úspech, či lásku. V tomto mesiaci konečne zistíte, kto je tým priateľom, ktorého potrebujete vyradiť zo svojho života.

Mesačný Horoskop Zdravia Ryby na Október 2020:

Vyhnite sa užívaniu nepotrebných liekov. Zaraďte do stravy viac ovocia a zeleniny a vyhýbajte sa nezdravej fast foodovej strave. Ak dodržíte tieto rady a pridáte pravidelný pohyb, tak tento mesiac sa skutočne nemusíte obávať žiadných zdravotných komplikácii. Najvhodnejší bude pre vás tento mesiac pohyb, pri ktorom vám nehrozia úrazy. Zamerajte sa skôr na bicykel, prechádzky v prírode a plávanie. Ak budete mať chuť skúsiť nejaký extrémnejší šport, tak nezabúdajte na dostatočnú ochranu vášho tela, aby ste predišli úrazom a zlomeninám.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Ryby:

Pod vplyvom Marsu budete cítiť väčšie pracovné nasadenie a ak vám toto tempo vydrží, budete mať možnosť uchádzať sa o nejaké mimoriadné odmeny. Získajte nadhľad na vašu prácu a snažte sa priniesť aj nejaký nápad na zlepšenie. Ak v práci ukážete čo vo vás je, môžete očakávať záujem o vašu osobu zo strany vedenia. Dávajte si pozor na kolegov, ktorí už dlhšie nekonajú tímovo a kolegiálne. Nehovorte nikomu o svojich nápadoch. Tento mesiac je skôr zameraný na iné, než kolegiálne vzťahy vášho znamenia zverokruhu.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Ryby sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Ryby, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Ryby a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Ryby - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Ryby . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Ryby, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com