Horoskop Rak: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Rak

Nenechajte sa vyprovokovať od nikoho vo vašom okolí. Po búrlivejšom období, ktoré máte za sebou je čas na chvíľu oddychu. Osud si tento mesiac vyskúša vašu trpezlivosť a tiež vašu schopnosť prispôsobiť sa zmenám. Žiadnu zmenu neberte tragicky a aj keď sa v prvej chvíli zdá niečo negatívne, nemusí to tak v konečnom dôsledku byť. Venujte sa viac budovaniu vašej trpezlivosti a počúvajte svoj inštinkt. Ten vám skutočne najlepšie našepká v tom, ktorým smerom sa uberať v dôležitých otázkach. Tento mesiac je vám Mars naklonený a preto budete mať silný zmysel pre intuíciu. Nasledujte ju.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Rak:

Váš partner vám bude v tomto mesiaci oporou a vy by ste už mali venovať celú svoju pozornosť iba jemu. Možno bude skvelé sadnúť si spoločne k poháru vína, či dať si spoločné raňajky s dobrou, voňavou kávou. Skúste sa partnera opýtať ako vidí smerovanie vášho vzťahu. Odpoveď vás istotne poteší a do vášho života to vnesie množstvo radosti. Nezadaných poteší v najbližšom období niekto, kto im prejaví svoju náklonnosť. Prijímajte lichôtky a pochvalu skromne a nepodliehajte medovým rečičkám. Ste inteligentná osoba, ktorá si už zažila svoje. Práve preto viete veľmi dobre rozlíšiť kedy má s vami druhá osoba dobré úmysly a kedy je vhodnejšie poďakovať za lichôtku a pobrať sa ďalej, svojou vlastnou cestou. Vaša rodina bude v tomto mesiaci potrebovať cítiť vašu lásku, nehu a oddanosť. Tieto vlastnosti sú vám blízke a preto by ste sa o vašu silu a energiu mali podeliť s tými, ktorých milujete. Starajte sa o ostatných s láskou, pretože v prvej polovici mesiaca budete mať ideálnu príležitosť na zosilnenie vzájomných vzťahov. O priateľstvo sa dobre starajte. Nastane obdobie, kedy budete potrebovať podporu blízkeho priateľa. V tomto mesiaci sa teda viac venujte dobrým priateľom.

Mesačný Horoskop Zdravia Rak na Október 2020:

Počas prvých dní mesiaca si vaše zdravie môže vyžadovať pomoc, či názor odborníka. Nevyhýbajte sa viac potrebnej prehliadke u lekára a doprajte si odbornú starostlivosť. Uvedomte si, že nič nestojí za to, aby ste ohrozili svoje zdravie. Snažte sa v druhej polovicie mesiaca udržiavať svoje zdravie hlavne vhodnou stravou a vyhýbajte sa ťažkým vyprážaným jedlám. V druhej polovici mesiaca tiež zabudnite na fast-food. Ak nebudete začiatkom mesiaca riešiť vaše zdravotné ťažkosti, tak sa koncom mesiaca môžu objaviť nečakané komplikácie.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Rak:

Ak sa v tomto mesiaci rozhodnete pre zmenu, určite sa do toho pustite. Radšej sa ale uistite, že dokážete pred odchodom vybaviť a poupratovať všetko potrebné. Referencie sa vám budú hodiť. Ak sa vám toho nakopilo skutočne veľa, nechajte rozmýšľanie o zmene zamestnania na neskôr. Urobte to tak, aby ste za sebou nenechali spúšť. Pouvažujte tiež o presune vrámci firmy. Niekedy nemusíte meniť všetko, aby ste dosiahli zmenu k lepšiemu. Vaši kolegovia nie sú nutne aj vašími priateľmi. Snažte sa oddeliť svoj súkromný a pracovný život, inak si zarábate na neprekné problémy vo vašej práci. Nie každému musíte lahodiť.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Rak sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Rak, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Rak a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Rak - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Rak . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Rak, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Rak:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com