Horoskop Panna: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Panna

Dávajte si pozor na kostlivcov z minulosti. Vo vašom živote sa môže objaviť niekto, koho ste už dlho nevideli. Nebude to však pozitívna zmena, dávajte si na túto osobu pozor a nedôverujte jej. Ak vás sklamala v minulosti, je tu preto, aby to urobila znova. No tentoraz by z toho vyťažila viac ako predtým. Ak vám však táto osoba v minulosti nijako neublížila, ba naopak, boli ste priateľmi, je najvyšší čas spojiť vaše spoločné záujmy a obnoviť priateľstvo. Po zdravotnej stránke si dávajte pozor na chlad. Udržujte svoje nohy v teple a nepodceňujte chladné počasie.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Panna:

Nenechajte si v tomto mesiaci popliesť hlavu medovými rečičkami niekoho, kto chce narušiť váš dlhodobý vzťah a pokojný život. Dávajte si pozor na nepremyslený románik. Váš partner uvidí túto zmenu, a aj keď sa nepustíte do ničoho väčšieho, aj tak to bude znamenať problémy vo vašom partnerskom živote. Ak hľadáte toho pravého a neviete kde ho hľadať, môžete pouvažovať nad zaujímavým kurzom. Investujte nejakú časť peňazí do vzdelávania a môžete dokonca získať dvakrát. Nielenže sa naučíte nové veci, vďaka ktorým budete rásť, ale môžete spoznať aj lásku vášho života. Príležitosti čakajú pred vami a tak môžete urobiť kroky pre vaše šťastie. Tento mesiac je vhodný na veľké rozhodnutia v láske. S rodinou strávite veľmi príjemné chvíle, ktoré posilnia spoločné vzťahy. Budujte rodinné prostredie plné pochopenia a lásky. Ak sa vás bude rodinný príslušnik pýtať na radu ochotne mu poraďte. Skúste spoločne očistiť vašu myseľ a nahradiť negatívny postoj voči minulým udalostiam pozitívnymi víziami do budúcnosti. Mesačný horoskop špecifikuje, že práve v tomto mesiaci ste mentorom rodinného šťastia a preto rozdávajte úsmev okolo. V tomto mesiaci budete mať možnosť získať nových priateľov, ktorí budú mať pozitívny vplyv na vašu budúcnosť.

Mesačný Horoskop Zdravia Panna na Október 2020:

V tomto mesiaci si dávajte pozor na zápalové ochorenia, ktoré by vás mohli potrápiť hlavne v prvej polovici tohto mesiaca. Dávajte si pozor na chladné počasie, studenú vodu, či kúpanie sa na verejných miestach. Radšej sa týmto veciam počas mesiaca úplne vyhnite, inak by vás to mohlo škaredo potrápiť. V oblasti psychického zdravia si tiež so sebou nesiete nejednú komplikáciu. Vaše psychické zdravie potrebuje kľud a preto je vhodné v druhej polovici mesiaca vyraziť za odpočinkom. Veľmi sa stresujete a preto vaša duša trpí. Dávajte si na stres pozor, je to jedna z hlavných príčin škaredých ochorení.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Panna:

Ak máte v poslednom období svoje predstavy o tom, ako by ste vylepšili pracovné prostredie, predstavte tieto nápady vedeniu. Je načase prevziať iniciatívu a poukázať aj na vlastné nápady na zlepšenie práce. Vedenie bude prekvapené vašou iniciatívou a nasadením. Môže to mať pozitívny vplyv na vašu pracovnú budúcnosť. Neostávajte na jednom mieste len preto, že sa vám páči medzi vašími kolegami. Nie sú až takí úprimní, ako si predstavujete.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Panna sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Panna, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Panna a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Panna - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Panna . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Panna, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Panna:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com