Horoskop Lev: September 2024

Presná predpoveď na September 2024 pre znamenie Lev

Tento mesiac bude mesiacom stability. Nemáte sa veľmi čoho obávať. Dostatok energie a času vám pomôže v tom, aby ste šli za svojim cieľom. Do svojich rozpracovaných úloh si musíte vniesť poriadok a dostatočnú systematickosť. V tomto mesiaci budete mať možnosť upratať si v svojom živote. Skúste sa vyhnúť nestabilným a prelietavým náladám, ktoré by mohli spôsobiť rozpor medzi ľuďmi vo vašom okolí. Počas tohto mesiaca sa snažte čo najviac využívať svoje skúsenosti a znalosti. Vaša snaha sa pozitívne odrazí vo vašich výhliadkách do budúcnosti.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2024 Lev:

Tento mesiac znamená pod vplyvom Venuše veľa lásky, vášne a magnetizmu. Váš partner bude mať záujem tráviť s vami viac chvíľ, tak ho o tieto spoločné chvíle neukracujte. Budete tak mať aj vy možnosť načerpať novú energiu v jeho náručí. Ak hľadáte partnera zamerajte sa na niekoho vo vašom okolí, kto o vás už dlhšie prejavuje záujem. Ak ste si doposiaľ nič nevšimli opýtajte sa vašich priateľov. Vedia o tom viac, ako si myslíte. V druhej polovici mesiaca nezabudnite navštíviť vašu rodinu, ktorá to ocení. Hlavne druhá polovica mesiaca vyžaruje energie, ktoré majú na svedomí viaceré životné zmeny. Môžete sa tak dozvedieť zaujímavé rodinné prekvapenie. S priateľmi si vyrazte von a dobre sa zabavte. Hlavne v posledný týždeň mesiaca bude vhodný čas na posedenie s priateľmi, či rodinou.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na September 2024:

V tomto mesiaci si doprajte lepší pitný režim, ako po uplynulé mesiace. Pitný režim môže za väčšinu vašich zdravotných ťažkostí. Bez vody sa totiž váš metabolizmu stáva lenivým a tak viac priberáte. Neodplavujú sa vám tiež z tela toxíny, ktoré potom spôsobujú viaceré ochorenia. Voda je nesmierne dôležitá pre vaše telo. Netreba však zabúdať na to, že sladené nápoje, perlivé minerálky a ochutené vody do pitného režimu nepatria. Taktiež tam nepatria sladené čaje a ani káva. V tomto mesiaci si teda vytvorte rutinu v zdravom pitnom režime, a pite aspoň jeden a pol litra čistej, neochutenej vody denne. Uvidíte, ako rýchlo sa vaše zdravie zlepší. Zlepší sa vám aj pokožka a budete cítiť omnoho viac životnej energie.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2024 Lev:

V tomto mesiaci si budete musieť dať záležať na tom, aby ste našli kompromis medzi prácou a oddychom. Pamätajte si, že ak nebudete dostatočne relaxovať, vaše pracovné tempo môže zasiahnúť aj do vášho zdravotného stavu. Menej je niekedy viac a preto nedávajte celú svoju energiu len do práce. Prezentujte svoje nápady priamo nadriadeným, no dávajte si pozor na svoje schopnosti a dobre si svoju prezentáciu a spôsob komuniácie premyslite, aby ste v ich očiach neklesli.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2024 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac September 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2024 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com