Horoskop Lev: December 2023

Presná predpoveď na December 2023 pre znamenie Lev

O Mesiaci je známe, že nám nikdy neukáže svoju temnú stranu a tak bude vplývať počas tohto mesiaca aj na vaše znamenie. Je úplne v poriadku, ak si niekedy predstavujete negatívne veci, ktoré nikdy nevykonáte. Každý niekedy prežíva pocity nedostatočného ocenenia, či nedostatku lásky. Hlavne sa v tomto mesiaci nenechávajte ovplyvniť svojou temnou stránkou a konajte viac smerom, ktorým vám našepkáva konať vaše srdce. Mesiac vám počas týchto dní však dopraje možnosť vcítiť sa aj do emócií iných. Budete tak vedieť odhadnúť svoje správanie voči ostatným. Aj vaša intuícia bude pod vplyvom mesiaca veľmi posilnená a môžete sa tak odhodlať do objavovania nových emócií s milovanými osobami. Možno vám práve tento mesiac odhalí silu vašich pocitov a aj to, akú silu môže mať vaše porozumenie, pochopenie, láska a nežnosť.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2023 Lev:

V tomto mesiaci sa viac rozprávajte so svojím partnerom o smerovaní vášho vzťahu. Potrebujete partnera pri sebe a potrebujete cítiť, že vám je skutočnou oporou. Ak túžite po posune vo vzťahu, v tomto mesiaci je najvyšší čas, aby ste sa o tom porozprávali práve s partnerom. Nehovorte to ľuďom okolo, ale jemu. Ak ste nezadaný vyberte sa na miesto, ktoré vám nie je doposiaľ prirodzené. Je čas začať cvičiť, učiť sa nový jazyk, začať tancovať, alebo sa naučiť hrať na hudobnom nástroji. Pri všetkých aktivitách navyše spoznáte nových ľudí, ktorí môžu byť dôležitý pre vašu budúcnosť. V rodinnom živote nastane pokojné obdobie bez búrok, či hádok. Keďže nemusíte riešiť žiadne komplikácie, môžete svoju energiu sústrediť plne na budovanie znalostí o sebe samom. Objavujte nové možnosti v živote, ako je cvičenie či meditácia. Nehádžte vinu za svoje konania na niekoho iného. To, že ste niekedy ublížili blízkemu priateľovi je len na vás a vy si za to musíte niesť aj následky. Poučte sa z toho a nikdy to už neopakujte.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na December 2023:

Zdravie bude v tomto mesiaci hrať dôležitú úlohu vo vašom živote. V tejto fáze vášho zdravia je najvyšší čas odstrániť stres vo vašom živote. Možno si ani neviete predstaviť to, že za vaše zhoršené zdravie a únavu môže práve stres, ktorý dokáže vyvolať aj omnoho komplikovanejšie ochorenia. Ak sa cítite unavene a úzkostne, pokúste sa aspoň na predlžený víkend dištancovať od problémov. Horúci kúpeľ osamote, tanec, počúvanie hudby, prechádzka, víkend vo wellness... To sú iba niektoré nápady na to, ako relaxovať. Vy však viete najlepšie, ako si skutočne oddýchnuť.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2023 Lev:

Práca vám pôjde od ruky a vyniknete nad ostatnými. Nebuďte však príliš sebavedomý a ak niečomu nebudete rozumieť tak pamätajte, že je stále priestor na sebazdokonaľovanie. Ak vám nik nevie dobre poradiť skúste hľadať odpovede na internete. Usilujte sa zo všetkych síl hľadať odpoveď na vaše otázky. S niektorým z kolegov môžete mať v tomto mesiaci konflikt. Je načase ukázať mu, že aj vy máte dobré nápady a nenechať sa ním ťahať k zemi. Ukážte mu aká silná osobnosť ste vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2023 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac December 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2023 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com