Horoskop Lev: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Lev

Pod vplyvom mocného Mesiaca sa môžete v tomto období myšlienkami vracať do spomienok z minulosti. Môžete sa tiež vrátiť do spomienok z detstva, keďže Mesiac spája vaše bytie s pozitívnymi pocitmi z detstva s vašou matkou. Obnovte si stratené putá so svojou rodinou a venujte sa viac láske vo vašej rodine. Putá, ktoré zanedbávate, by vám mohli častejšie rozjasniť deň a práve preto je potrebné, aby ste posilnili rodinné vzťahy. Mesiac bude mať pozitívny vplyv na prejavenie vašich emócií a je najvyšší čas na to, aby ste si upratali vo vzťahoch s rodinou, priateľmi a povedali svojej láske všetko, čo máte na jazyku. Mesiac symbolizuje túžbu ponoriť sa do vašich najhlbších pocitov a preto sa počas mesiaca venujte svojmu vnútru.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Lev:

Nepremyslený románik by vás mohol sklamať a vniesť do pocitov samoty. Radšej sa zamerajte viac na svojho partnera, ktorý potrebuje cítiť vašu lásku. Dávajte si pozor na ľúbostné trojuholníky, ktoré by znamenali len vašu neistotu a krach vášho vzťahu. Ak ste nezadaní je čas byť viac naklonený k spoznávaniu nových vecí. Nové miesta, chute, vôňe, nová spoločnosť priateľov, kde stretnete nových ľudí... Máte množstvo možností, stačí si v tomto mesiaci vybrať cestu, ktorá je vám najmilšia. Možno práve na ceste bicyklom stretnete niekoho zaujímavého. Vaša rodina by tiež ocenila častejšie stretnutia, pripomína horoskop na aktuálny mesiac. Nezanedbávajte svojich najbližších, pretože nastáva obodbie, kedy si máte byť bližší. Pomoc a podpora členov vašej rodiny bude pre vás v tomto mesiaci veľmi dôležitá. Priatelia vás pozvú na večierok. Nezabudnite im na večierok doniesť nejakú kvalitnú fľašu vína. Veľmi ich tým potešíte.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Máj 2023:

V tomto mesiaci sa môžete tešiť na harmóniu v zdraví. Môžete sa pripraviť na pokojné obdobie po zdravotnej stránke. Začnite viac času venovať sebe a v zdravotnej oblasti začnite byť sebcom. Je najvyšší čas prestať sa starať úplne o každého vo svojom okolí a dopriať sebe väčšiu zdravotnú starostlivosť. Ak už dlhodobo riešite nepríjemný problém, ktorý sa s vami ťahá z mesiaca na mesiac, je najvyšší čas zaplatiť si kvalitného odborníka. Skúste sa v kruhu svojej rodiny, či priateľov informovať o tom, kde nájdete skutočného odborníka na váš problém. Nebude trvať dlho a konečne sa dostanete do väčšej zdravotnej pohody. Nezabúdajte tiež na dôležitý pitný režim a užite si skvelú chuť ovocia a zeleniny.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Lev:

Ak máte v poslednom období svoje predstavy o tom, ako by ste vylepšili pracovné prostredie, predstavte tieto nápady vedeniu. Je načase prevziať iniciatívu a poukázať aj na vlastné nápady na zlepšenie práce. Vedenie bude prekvapené vašou iniciatívou a nasadením. Môže to mať pozitívny vplyv na vašu pracovnú budúcnosť. Ak v tomto mesiaci započujete niečo nepekné na vašu osobu z úst vaších kolegov, neľutujte sa. Už aspoň viete, že s nimi nemôžete preberať vaše súkromie. Venujte sa viac práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com