Horoskop Lev: Február 2023

Presná predpoveď na Február 2023 pre znamenie Lev

Tento mesiac sa môžete tešiť na veľa zábavy v kruhu vašich blízkych, či priateľov. Máte tiež možnosť obstarať si niečo nové, veselšie, do svojho šatníka. Siahnite po pekných farebných kombináciách a experimentujte s novou módou. V tomto mesiaci totiž stretnete niekoho, koho bude dobré zaujať. Ponúkne vám totiž celkom zaujímavú príležitosť, no túto osobu je potrebné zaujať. Ukážte okoliu čo sa vo vás skutočne skrýva. Je načase zahodiť pretvárku a konať transparentne. Voči vášmu okoliu musíte zachovať úprimnosť. Iba tak spoznajú, kto skutočne ste a budú si vážiť vaše skutočné hodnoty. Nezabudnite si počas tohto mesiaca zaznačiť dôležité dátumy a dôležité úlohy, inak by ste mohli na niečo dôležité zabudnúť.

Horoskop Lásky a Vzťahov Február 2023 Lev:

Minulosť už musí zostať za vami. V tomto mesiaci budete mať priestor konečne sa vyrovnať so svojím životom a hlavne v strede mesiaca je vhodný čas na očistu celej vašem mysli. Prestaňte snívať o tom, čo mohlo byť inak. Svet je tu a teraz a ak ostanete žiť v minulosti nikdy neochutnáte chuť šťastia a slobody. Nezanedbávajte viac svojho partnera a venujte sa mu naplno. Minulosť musí ostať za vami. Ak hľadáte toho pravého a neviete kde ho hľadať, môžete pouvažovať nad zaujímavým kurzom. Investujte nejakú časť peňazí do vzdelávania a môžete dokonca získať dvakrát. Nielenže sa naučíte nové veci, vďaka ktorým budete rásť, ale môžete spoznať aj lásku vášho života. Príležitosti čakajú pred vami a tak môžete urobiť kroky pre vaše šťastie. Tento mesiac je vhodný na veľké rozhodnutia v láske. V tomto mesiaci je čas vyčistiť si rodinné vzťahy. V rodine buďte vždy úprimný a zabudnite na klamstvá, ktoré narušujú vašu dôveru a vzťahy. V tomto mesiaci si dávajte pozor na vašu vlastnú faloš. Voči priateľom konajte vždy čestne a vyhnite sa ohováraniu, či podrazom.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Február 2023:

Ak vás trápi nejaké ochorenie s ktorým už dlhšiu dobu bojujete, dbajte na to, aby ste nezabúdali na pravidelné užívanie liekov. Nevynechávajte pravidelné kontroly a lekárske vyšetrenia. Malé problémy v zdraví, ktoré vás tento mesiac potrápia sa vám podarí prekonať zlepšenou stravou a pridaním vlákniny do vašej stravovacej rutiny. Ak sa chcete cítiť ešte lepšie a menej unavene, zaraďte do vášho dňa pravidelné, aspoň polhodinové prechádzky v prírode. Nenechávajte vaše povinnosti na poslednú chvíľu, pretože vám to spôsobuje stres.

Horoskop Peňazí a Práce na Február 2023 Lev:

Možno vám Merkur v tomto mesiaci zatemní jasné rozmýšľanie, no neobávajte sa toho. Budete sa na pracovné záležitosti dívať viac jednostranne a nie veľmi pesimisticky. Každopádne uvidíte viacero vecí v novom svetle a vo viacerých oblastiach si uvedomíte, že ich preceňujete. Vďaka tomu si uvedomíte, že venujte práci až priveľkú pozornosť a zabúdate na svoje koníčky. Skúste sa na pracovné veci dívať s väčším odstupom počas celého mesiaca. Niekto z vaších kolegov k vám nie je čestný a bude sa jednodznačne snažiť o to, aby sa vám počas tohto mesiaca v práci nedarilo. Dávajte si pozor na každého kto vás už niekedy oklamal.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Február 2023 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Február 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Február 2023 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Február s Horoskop a Tarot!


Horoskop Február 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com