Horoskop Lev: Január 2023

Presná predpoveď na Január 2023 pre znamenie Lev

V tomto mesiaci zasiahne do vašich životov mocný mesiac, ktorý vám pomôže s prekonávaním každodenných záležitosti. Pozitívne pocity, ktoré vám Mesiac dodá do vášho života môžete využiť na upevňovanie vzťahov. Hovoríme o vzťahoch všetkých druhov, upevňujte lásku k partnerovi, k deťom, či k rodine. Otvorte počas tohto mesiaca svoje srdce a vyraďte zo svojho života tie osoby, ktoré negatívne zaťažujú vašu dušu. Veci, ktoré vás vyčerpávajú musia byť z vašich životov odstránené. Väčšinou však ide o váš vnútorný boj, ktorý si musíte vysporiadať. Ak sa trápite s nejakou vecou, ktorú sa bojíte dotyčnému povedať, počas tohto mesiaca viac neváhajte. Mesiac vám pomôže odhaliť pravdu a konať najlepšie ako viete. Intuícia vás povedie.

Horoskop Lásky a Vzťahov Január 2023 Lev:

V tomto mesiaci sa viac venujte pochopeniu svojej duše a svojích túžob. Váš partner ale aj vy túžite po väčšej frekvencii dotykov a po intenzívnejšej láske. Venujte partnerovi viac pozornosti a bozkov. Ak máte o niekoho záujem a ste stále bez partnera, je načase povedať mu to. Nie je nič horšie, ako žiť v neistote, ktorá vás trápi a zožiera. Úprimnosť je niekedy cennejšia než tajomstvá vo vašom vnútri. Máte priestor sa v tomto mesiaci odhodlať k dôležitým krokom, ktoré vás veľa naučia. Dozviete sa buď nie, alebo áno, no budete mať jasno a vaša duša sa oslobodí od nevedomosti, ktorá vás trápi. V rodinnom živote môžu nastať mierne roztržky. Vplyv negatívneho astrologického vyžarovania prináša nervozitu a napätie do rodinných vzťahov, hlavne v prvej polovici mesiaca. Všetko by však mohlo byť inak, ak by vám niekedy aj niekto pomohol. Preto sa nebojte požiadať o pomoc. Niektorý z vašich priateľov vám oznámi prekvapivú správu. Možno nebudete súhlasiť s jeho rozhodnutím, no je lepšie ako ho podporíte.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Január 2023:

V tomto mesiaci budete mať silnú telesnú schránku. Ak sa objavia problémy s chrbticou pouvažujte o zmene životosprávy. Je najvyšší čas zaujímať sa o pozitívne účinky jogy a pilates. Chrbtica vás môže potrápiť hlavne v druhej polovici mesiaca. Môžete si bez výčitiek dopriať kvalitnú masáž, ktorá osvieži aj vašu psychiku a dokonale si oddýchnete. Ak už dlhú dobu bojujete s problémami, neodkladajte viac návštevu odborníka. Do svojho jedálnička zaraďte tento mesiac orechy a zeleninu, ktorá obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Doprajte si tiež dlhé prechádzky do prírody.

Horoskop Peňazí a Práce na Január 2023 Lev:

Zmeňte svoj pohľad na prácu a ak ste naozaj znechutený skúste pouvažovať o zmene. Budete mať dostatok času na to, aby ste si dobre premysleli kam zamierite v hľadaní nového. Je čas zdokonaliť sa v jazykoch a začať sa učiť niečo nové, čo sa vám bude postupom času nesmierne hodiť. Aj vaša rodina vás v týchto nápadoch nesmierne podporí. Ak niečomu nerozumiete nebojte sa opýtať na radu vášho kolegu. Môžete získať nové, zaujímavé informácie o efektívnejších pracovných postupoch.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Január 2023 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Január 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Január 2023 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Január s Horoskop a Tarot!


Horoskop Január 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com