Horoskop Kozorožec: December 2023

Presná predpoveď na December 2023 pre znamenie Kozorožec

Pod mocným Slnkom sa v tomto mesiaci musíte pripraviť na istú udalosť pri ktorej budete práve vy stredobodom pozornosti. Nie je sa však čoho obávať. Slnko vám dodá potrebnú energiu na to, aby ste všetko prekonali s ľahkosťou a objavíte v sebe silu osobnosti, ktorú ste už dlhšie potrebovali. Energia, ktorú zdieľate so svetom sa odzrkadlí aj vo vašej pozícii medzi ostatnými. Ak ste sa už dávnejšie usilovali o dosiahnutie dôvery niekoho vo vašom okolí teraz je ten vhodný čas. Slnko nám ukazuje tiež cestu za ideálnym vzťahom medzi matkou a deťmi. Dokáže ovplyvniť naše emócie a posilniť naše porozumenie deťom. Tie to mimoriadne ocenia. Práve preto sa počas tohto mesiaca venujte malým deťom v rodine, no nezabúdajte ani na vlastný život, predstavy a túžby, ktoré chcete dosiahnúť.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2023 Kozorožec:

Neviete sa rozhodnúť, či sa s partnerom posunúť ďalej, alebo zostať radšej na mieste? Ak vás brzdia mnohé faktory v tom, aby ste sa posunuli ďalej, zabudnite viac na riešenie problémov. S úprimnosťou sa porozprávajte s partnerom a zistíte tak, že aj on rieši podobné starosti ako vy. Vo dvojici sa vám podarí vymyslieť viac. Ak ste nezadaný, nemali by ste na svoj potenciálny objekt záujmu v žiadnom prípade vytvárať nátlak. Tlak na lásku, alebo na postup v nej spôsobuje väčšinou iba problémy a komplikácie. Skôr, než sa pohnete vpred musíte jeden druhému úplne dôverovať a vaše vzájomné emócie musia byť úprimné. Dávajte si teda pozor na unáhlené rozhodnutia a tlak v láske. Človek o ktorého máte záujem by sa mohol skôr zľaknúť, ako odhodlať k činu. V rodinných vzťahoch sa musíte začať chovať dospelo a odpustiť niekomu z rodiny, kto vás v minulosti sklamal. Dar odpustenia nieje však pre inú osobu, ale pre vás samého. Pocit odpustenia obohatí vaše srdce novým citom a spokojnosťou. Istému priateľovi ste už vo svojom živote ublížili. Dávajte si pozor na svoje konanie a neopakujte túto chybu, ktorá vás bude ešte dlho prenasledovať. Zbytočne ubližujete sebe.

Mesačný Horoskop Zdravia Kozorožec na December 2023:

Niekedy vám aj malý výlet pomôže dostatočne si oddýchnuť, a vďaka nemu tiež prehodnotíte vaše myšlienky a postoje. Relaxácia upriamí vašu pozornosť na problémy, ktoré sú vo vašom živote skutočne dôležité, a pomôže vám odbremeniť vašu myseľ. To sa pozitívne odrazí aj na vašom mentálnom zdraví. Vaše zdravie by malo byť vašou prioritou počas tohto mesiaca, hlavne po jeho duševnej stránke. Duchovný rozvoj vo vašom vnútri vám pomôže napredovať aj v ostatných oblastiach vášho života. Nezabúdajte však, že v zdravom tele drieme zdravý duch. A práve preto musíte svoje telo udržiavať aj fyzicky fit, a nezabúdať na kvalitný spánok a pravidelný pitný režim, ktorý je pre vás teraz veľmi dôležitý. Stanovte si ako prioritu dva litre čerstvej vody denne.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2023 Kozorožec:

Zmeny pracovného nasadenia v tomto mesiaci sa dotknú aj vaších fianncií. Dbajte na kvalitu odvedenej práce a vyhnite sa nedbanlivosti. Musíte vo svojej práci ukázať, že vám to myslí, aby to nemalo negatívny vplyv na výšku nadchádzaujúcich odmien. Dávajte si pozor na ohováranie zo strany kolegov, ktorí vám váš úspech neprajú. Kolegom nehovorte o zvažovaní nových možností, mohli by vás považovať za zradcu a vaše vedenie by sa mohlo dozvedieť o vašich úmysloch skôr, ako o nich budete vedieť vy. Nie každý váš kolega koná čestne a tímovo.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2023 v znamení Kozorožec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Kozorožec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Kozorožec a objavte, čo pre vás mesiac December 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2023 Kozorožec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Kozorožec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Kozorožec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com