Horoskop Kozorožec: September 2023

Presná predpoveď na September 2023 pre znamenie Kozorožec

Tento mesiac vám poskytne čas na to, aby ste upokojili viacero situácii, ktoré vám pripadajú zaťažujúce. Už od začiatku mesiaca budete mať možnosť nastoliť postupnosť nasledujúcich dní, ktorá sa vám bude jednoducho dodržiavať. S ľahkosťou sa teda presuniete cez prvé dva týždne mesiaca. V druhej polovici mesiaca sa ocitnete v doposiaľ nepoznaných vodách, pretože dostanete požiadavku s ktorou nemáte mnoho skúseností. Bude na vás, či sa tejto príležitosti chytíte. Lunárna pozícia a pozitívna energia vám však radia vziať situáciu pevne do rúk a nájsť odvahu na učenie niečoho nového.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2023 Kozorožec:

Prekvapte svojho partnera väčšími prejvami lásky, aké ste mu doteraz venovali. Každý na svete potrebuje cítiť bezpečie a lásku toho druhého. Neberte váš vzťah ako samozrejmosť. Láska nie je niečo, čo sa stáva každému na svete. Nezadaných čaká v tomto mesiaci vzrušujúca chvíľa.V druhej polovici mesiaca zažijete niečo, čo by ste ani vo sne nečakali. Chyťte sa tejto vzrušujúcej príležitosti. Dávajte si pozor na nečakané zmeny vo vašom rodinnom živote. Ak ste sa dlho nestretli, aspoň v tomto mesiaci zavolajte rodičom, či súrodencom. Možno budete musieť niekomu ukázať správne smerovanie. Priateľstvo je skutočne krehké a bolo by vhodné, ak by ste boli ku každému priateľovi úprimný. Inak by ste sa mohli dostať do problémov.

Mesačný Horoskop Zdravia Kozorožec na September 2023:

Celý mesiac sa budete tešiť dobrému zdraviu. Jediné, čo vám v tom môže pristihnúť krídla je vaša vnútorná nepohoda. Venujte sa preto tento mesiac viac vášmu psychickému zdraviu. Je načase zájsť si na masáž alebo do welness, kde vypnete svoju myseľ. Skutočne si to zaslúžite a dosiahnete tak vnútornú vyrovnanosť. V tomto mesiaci by ste si mali naštudovať hlavne o tom, ako pracovať s vlastnou vnútornou energiou. Môžete sa tak dozvedieť viac o tom, ako predísť zmenám nálad, či agresívnemu správaniu pri riešení problémov. Nezabudnite sa tiež zaujímať o zdravie vašich blízkych. Dodajte telu tiež zvýšenú dávku vitamínu C a vyhýbajte sa prechádzkam v chladnom počasí. Tento mesiac vám odporúčame nosiť aj pestrejšie farby a vyradiť zo šatníka čiernu.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2023 Kozorožec:

V tomto mesiaci vás môže po pracovnej stránke zastihnúť väčší tlak. Dodržujte v práci všetky napísané pravidlá tak, aby ste zbytočne neprišli k úrazu, alebo aby ste neurobili niečo, čo by vám mohlo zničiť reputáciu. Dbajte na kvalitu vo vašej práci. Ak máte v pláne nejakú prezentáciu, alebo nosíte v hlave projekt, ktorý by ste mohli začať, v tomto mesiaci neváhajte a začnite s vecou, ktorá vás baví a možno vám prinesie aj nový životný smer. Kolegovia nech však ostanú mimo vašej stratégie.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2023 v znamení Kozorožec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Kozorožec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Kozorožec a objavte, čo pre vás mesiac September 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2023 Kozorožec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Kozorožec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Kozorožec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com