Horoskop Kozorožec: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Kozorožec

V tomto mesiaci zasiahne do vašich životov mocný mesiac, ktorý vám pomôže s prekonávaním každodenných záležitosti. Pozitívne pocity, ktoré vám Mesiac dodá do vášho života môžete využiť na upevňovanie vzťahov. Hovoríme o vzťahoch všetkých druhov, upevňujte lásku k partnerovi, k deťom, či k rodine. Otvorte počas tohto mesiaca svoje srdce a vyraďte zo svojho života tie osoby, ktoré negatívne zaťažujú vašu dušu. Veci, ktoré vás vyčerpávajú musia byť z vašich životov odstránené. Väčšinou však ide o váš vnútorný boj, ktorý si musíte vysporiadať. Ak sa trápite s nejakou vecou, ktorú sa bojíte dotyčnému povedať, počas tohto mesiaca viac neváhajte. Mesiac vám pomôže odhaliť pravdu a konať najlepšie ako viete. Intuícia vás povedie.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Kozorožec:

V tomto mesiaci je vhodné vášho partnera uistiť o tom, že je pre vás ten jediný a ten pravý. Môže mať totiž pochybnosti o vašej láske a bude pociťovať aj pocity žiarlivosti. Dajte mu najavo, že je vo vašom živote len on a nik iný. Potrebuje to. Pre nezadaných sa v najbližšej dobe otvoria dvere k spoznávaniu nového človeka. Bude to niekto zaujímavý, kto vám už na prvý pohľad ponúkne viac, ako len vzplanutie vášní. Vnímajte slová a snažte sa na svet dívať pozitívnejšie. Negativita nieje ničím príťažlivá a skôr pozitívne vnímanie sveta spája ľudí v šťastnú budúcnosť. Nesústreďte sa na fyzické hodnoty, ale vnímajte tie duševné, radí váš aktuálny mesačný horoskop. V rodine nastanú menšie nezhody a ak ostanete vo svojom postoji pasívny tak vás do svojich svárov nezatiahnu. Ak budete mať potrebu ukľudniť svoje emócie dýchajte. Počítajte si nádych a výdych a zamerajte sa hlavne na upokojenie nahromadených problémov. Malému meditačnému cvičeniu učte všetkých tých, ktorí nezvládajú svoje emócie. Tento mesiac je však lepšie nezasahovať do roztržiek iných. Počas tohto mesiaca sa vyhnite nedorozumeniam s priateľmi. Nezasahujte veľmi do ich rozhodnutí a do ich života.

Mesačný Horoskop Zdravia Kozorožec na Máj 2023:

Počas tohto mesiaca by ste mali posilniť hlavne svoje psychické zdravie a preto nezabúdajte na fakt, že ak dáte do svojej činnosti cele svoje srdce, prejaví sa to aj na vašich cieľoch. V oblasti vášho dlhodobého zdravia nemusíte očakávať žiadne výrazné zmeny, no mali by ste svoje telo odbremeniť od stresu, ktorý zhoršuje vašu psychiku a náladu. V tomto období tiež nie je vhodný čas na cestovanie, a mali by ste si skôr vybrať cestovanie k rodinným príslušníkom, ktorí žijú blízko vás. Možno budete v tomto mesiaci musieť prehodnotiť viacero veci, no zdravie k nim patriť nebude. Iné oblasti vášho života budú teraz vašou prioritou, a vy by ste sa v oblasti zdravia možno mali zamerať viac na doplnenie vitamínov, ktoré vaše telo pravidelne potrebuje.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Kozorožec:

Pod vplyvom Marsu budete cítiť väčšie pracovné nasadenie a ak vám toto tempo vydrží, budete mať možnosť uchádzať sa o nejaké mimoriadné odmeny. Získajte nadhľad na vašu prácu a snažte sa priniesť aj nejaký nápad na zlepšenie. Ak v práci ukážete čo vo vás je, môžete očakávať záujem o vašu osobu zo strany vedenia. Ak niečomu nerozumiete nebojte sa opýtať na radu vášho kolegu. Môžete získať nové, zaujímavé informácie o efektívnejších pracovných postupoch.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Kozorožec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Kozorožec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Kozorožec a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Kozorožec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Kozorožec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Kozorožec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com