Horoskop Kozorožec: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Kozorožec

Počas tohto mesiaca zabudnite na obavy z toho, čo si o vás myslia ostatní. Žijete hlavne pre seba a musíte sa viac zaoberať sebou a nie názormy, či radami iných. Nikto z vašich radcov nevidí tak hlboko do vášho srdca, ako vidíte vy. Ak sa pasujete so skutočne komplikovanou otázkou, tak je na mieste požiadať o radu niekoho, kto sa vo veci vyzná ako profesionál. Koncom mesiaca pocítite intenzívne pocity smútku a súcitu. Tu je veľký priestor na to, aby ste otvorili srdce dobru a pomohli tým, ktorí pomoc potrebujú.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Kozorožec:

Ak sa už dlhšie cítite osamelo, aj napriek tomu, že ste vo vzťahu, neobávajte sa tohto krátkeho obdobia. Čoskoro sa všetko zmení k lepšiemu. Chce to však aj vašu iniciatívu a viac záujmu o vášho partnera. V prípade, ak stále hľadáte svojho partnera, dozviete sa správu, torá vás nesmierne poteší. Tento mesiac nieje vhodný na prehnanú starostlivosť o životy druhých. Mali by ste vašu energiu a myšlienky smerovať hlavne na dosahovanie vašeho vlastného životného postupu. Sústreďte sa na seba a na vaše potreby viac, než doposiaľ. Niekto z rodiny vás pozve na príjemnú návštevu. Neodkladajte to a venujte sa počas tohto mesiaca aj svojej rodine. Druhá polovica mesiaca patrí v rodinnom živote odpúšťaniu. Doprajte si dar sebe samému a odpustite ostatným. Iba tak objavíte šťastie a uspokojenie v emóciách. Aj keď máte v tomto mesiaci množstvo iných starostí bolo by vhodné, ak by ste si našli čas aj na svojich priateľov.

Mesačný Horoskop Zdravia Kozorožec na December 2022:

S pribúdajúcimi dňami tohto mesiaca si začnete uvedomovať potrebu pridania zeleniny do vašej stravy. Uprava stravovacích návykov vám počas mesiaca skutočne pomôže k tomu, aby ste sa cítili fit. Pre progres vo vašom zdraví bude vynikajúce začať so strečingom. Venujte tomto cvičeniu aspoň desať minút denne a už hneď ráno uvidíte, ako sa vám ľahšie stáva z postele. Zo začiatku to bude chcieť odhodlanie, no na konci mesiaca, ak vydržíte, sa strečingu poďakujete za lepší pocit a aj úsmev na tvári.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Kozorožec:

V tomto mesiaci sa skúste zamerať na zdokonaľovanie cudzích jazykov a venujte sa učeniu, ktoré vás môže pracovne posunúť omnoho ďalej. Nebuďte stále pasívny a zistite si vo vašom okolí vhodné pracovné príležitosti. Vaša rodina, či priatelia vám istotne v tejto oblasti dobre poradia. V tomto mesiaci si môžete s kolegami usporiadať posedenie, na ktorom sa trocha uvoľníte a zabudnete na pracovné problémy. Najlepšie bude ak nebudete rozoberať prácu, no nerozoberajte s nimi ani vaše súkromie.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Kozorožec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Kozorožec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Kozorožec a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Kozorožec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Kozorožec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Kozorožec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com