Horoskop Kozorožec: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Kozorožec

Nenechajte sa vyprovokovať od nikoho vo vašom okolí. Po búrlivejšom období, ktoré máte za sebou je čas na chvíľu oddychu. Osud si tento mesiac vyskúša vašu trpezlivosť a tiež vašu schopnosť prispôsobiť sa zmenám. Žiadnu zmenu neberte tragicky a aj keď sa v prvej chvíli zdá niečo negatívne, nemusí to tak v konečnom dôsledku byť. Venujte sa viac budovaniu vašej trpezlivosti a počúvajte svoj inštinkt. Ten vám skutočne najlepšie našepká v tom, ktorým smerom sa uberať v dôležitých otázkach. Tento mesiac je vám Mars naklonený a preto budete mať silný zmysel pre intuíciu. Nasledujte ju.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Kozorožec:

Vo vzťahu si počas tohto mesiaca pamätajte, že žiadna hádka nie je tak silná, aby narušila váš dlhodobí vzťah. Zamerajte sa viac na svoje vnútroné pocity a na lásku, ktorú voči svojmu partnerovi cítite. Dajte mu viac najavo, že ho milujete. Ak ste nezadaný, je čas urobiť si vo vašom živote poriadok. Doprajte si chvíle rozmaznávania a pohodu v horúcom kúpeli, ktorý odstráni nepohodu z vášho života. V prvej polovici mesiaca nezabúdajte navštíviť vašu rodinu. Niekto netrpezlivo čaká na vašu prítomnosť. Pod vplyvom mocného Marsu sa vám v tomto mesiaci podarí usporiadať posedenie, na ktoré sa bude dlho spomínať. Pozvite priateľov na večierok.

Mesačný Horoskop Zdravia Kozorožec na Október 2020:

Tento rok objavíte po zdravotnej stránke nové obzory a novým nápadom sa v tejto oblasti nebudú klásť medze. Začnite sa viac zaujímať o kuchyňu a o stravovanie. Pod vplyvom mocnej venuše budete tento mesiac cítiť nával kreativity a to sa prejaví aj vo vašej zmene stravovania. Už dlhšie premýšľate o nových veciach, ktoré by ste vniesli do svojho života. Tieto nápady, ak sa týkajú aj oblasti varenia, zaujmu nie len vás ale aj vašu polovičku. Zo zdravotného hľadiska vám objavenie nových sfér prinesie zlepšenie nie len po fyzickej stránke ale výrazne to ovplyvní aj vašu psychiku. Počas mesiaca nezabúdajte na pitný režim a dostatok zeleniny. Informujte sa tiež ako by ste mohli nahradiť nadbytok soli v strave a zaujímajte sa napríklad o koreniny či himalájsku soľ. Skúste do svojej stravy zaradiť viac jedál s vitamínom C.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Kozorožec:

Zmeňte svoj pohľad na prácu a ak ste naozaj znechutený skúste pouvažovať o zmene. Budete mať dostatok času na to, aby ste si dobre premysleli kam zamierite v hľadaní nového. Je čas zdokonaliť sa v jazykoch a začať sa učiť niečo nové, čo sa vám bude postupom času nesmierne hodiť. Aj vaša rodina vás v týchto nápadoch nesmierne podporí. Ak v tomto mesiaci započujete niečo nepekné na vašu osobu z úst vaších kolegov, neľutujte sa. Už aspoň viete, že s nimi nemôžete preberať vaše súkromie. Venujte sa viac práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Kozorožec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Kozorožec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Kozorožec a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Kozorožec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Kozorožec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Kozorožec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Kozorožec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com