Horoskop Býk: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Býk

Dávajte si pozor na nepremyslené konanie v oblasti investícii. Výstrelky v tomto smere by mohli prieniesť veľa starostí pre vás aj vašu rodinu. Radšej sa uskromnite a tento mesiac nesiahajte na svoje nasporené financie. Dávajte si pozor na vlastné myšlienky a neupadajte do zbytočných pochybností či depresií. Vaše zmeny nálady sa hlavne v druhej polovici mesiaca rozohnia a môže sa stať, že nebudete vedieť svoje emócie udržať na uzde. Preto je vhodné venovať sa novej športovej aktivite a oddychu. Nezabúdajte na dostatočný pitný režim.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Býk:

V tomto mesiaci si dávajte pozor na naštrbenie vášho vzťahu s partnerom. Bude za tým stáť hlavne vaša žirlivosť a podozrievavosť, no partner vám tiež nedôveruje na sto percent. Je načase tráviť spoločne viac času a byť jeden druhému bližší. Nespoliehajte sa na to, že váš partner je samozrejmosťou. Starajte sa o neho a to isté vyžadujte z jeho strany. Nezadaných poteší v najbližšom období niekto, kto im prejaví svoju náklonnosť. Prijímajte lichôtky a pochvalu skromne a nepodliehajte medovým rečičkám. Ste inteligentná osoba, ktorá si už zažila svoje. Práve preto viete veľmi dobre rozlíšiť kedy má s vami druhá osoba dobré úmysly a kedy je vhodnejšie poďakovať za lichôtku a pobrať sa ďalej, svojou vlastnou cestou. V druhej polovici mesiaca nezabúdajte na návštevu vašej rodiny. Uvedomte si, že všetko čo má začiatok musí mať raz aj koniec. Ak si tento fakt pripomeniete, budete si viac ceniť bežné veci vo vašom živote. Vo vašom živote bol priateľ, ktorého ste zradili. Je najvyšší čas ospravedlniť sa za svoje konanie. V tomto mesiaci musíte dospieť k vyrovnaniu sporov z minulosti.

Mesačný Horoskop Zdravia Býk na Máj 2023:

Vaše telo si tento mesiac potrebuje oddýchnuť tak ako ešte nikdy. Musíte načerpať dostatok energie na to, aby ste zvládli všetko čo vás tento v tomto mesiaci čaká. Nezabúdajte na dôležitý pitný režim. Potrebnú energiu čerpajte hlavne zo zdravej stravy, vitamínov, zeleniny a nezabúdajte tiež na pravidelný pohyb. V posledných dňoch prvej polovice mesiaca je vhodné začať s cyklistikou, či prechádzkami. Kúpte si vhodné športové oblečenie a obuv a vyrazte do prírody. Vaše zdravie a psychika sa vám skutočne poďakujú. Vytiahnite do prírody tiež niekoho vo vašom okolí. Zlepšíte tak svoju fyzicku kondíciu a stretnete aj nových priateľov, či upevníte vzťahy. Pohyb si rýchlo zamilujete.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Býk:

Ak sa v tomto mesiaci rozhodnete pre zmenu, určite sa do toho pustite. Radšej sa ale uistite, že dokážete pred odchodom vybaviť a poupratovať všetko potrebné. Referencie sa vám budú hodiť. Ak sa vám toho nakopilo skutočne veľa, nechajte rozmýšľanie o zmene zamestnania na neskôr. Urobte to tak, aby ste za sebou nenechali spúšť. Pouvažujte tiež o presune vrámci firmy. Niekedy nemusíte meniť všetko, aby ste dosiahli zmenu k lepšiemu. Vaše súkromie nech zostane v práci tabu. Nie každého zaujíma váš aktuálny stav. Aj keď sa vás na to budú pýtať, snažte sa týmto rozhovorom vyhnúť. Niekto z vaších kolegov by tieto súkromné informácie prepieral pred vedením.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Býk sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Býk, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Býk a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Býk - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Býk . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Býk, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com