Horoskop Býk: Január 2023

Presná predpoveď na Január 2023 pre znamenie Býk

Tento mesiac sa môžete tešiť na veľa zábavy v kruhu vašich blízkych, či priateľov. Máte tiež možnosť obstarať si niečo nové, veselšie, do svojho šatníka. Siahnite po pekných farebných kombináciách a experimentujte s novou módou. V tomto mesiaci totiž stretnete niekoho, koho bude dobré zaujať. Ponúkne vám totiž celkom zaujímavú príležitosť, no túto osobu je potrebné zaujať. Ukážte okoliu čo sa vo vás skutočne skrýva. Je načase zahodiť pretvárku a konať transparentne. Voči vášmu okoliu musíte zachovať úprimnosť. Iba tak spoznajú, kto skutočne ste a budú si vážiť vaše skutočné hodnoty. Nezabudnite si počas tohto mesiaca zaznačiť dôležité dátumy a dôležité úlohy, inak by ste mohli na niečo dôležité zabudnúť.

Horoskop Lásky a Vzťahov Január 2023 Býk:

Začnete cítiť väčšiu potrebu po fyzickej blízkosti človeka. Láska vám motá hlavu a vaše potreby žiť v trvalom vzťahu s budúcim potenciálom sa stále stupňujú. Stojte si za svojmi zásadami a ak máte partnera porozprávajte sa o smerovaní vášho vzťahu. Upracte si vo vzťahu a aspoň tak zistíte, aké plány má s vami váš partner do budúcnosti. Ak stále hľadáte toho pravého, skúste sa prihlásiť na nejaký zaujímavý kurz, kde stretnete nových ľudí. Spojte príjemné s užitočným a obetujte nejaké peniaze na sebarozvoj. Ten je najdôležitejší v prípade, ak chcete zanechať dojem na niekom, kto má pre vašu budúcnosť význam. Ste silnou a vnímavou osobou, ktorá má teraz možnosť objavovať nové životné možnsoti. Ak sa v tomto mesiaci vysporiadate s minulými rodinnými problémami, pomôže vám to k vášmu osobnému rastu. Pokoj neznamená žiadne konflikty, alebo hádky. Znamená láskavý postoj k ostatným a znalosť toho, ako pokojne vyriešiť akýkoľvek konflikt, napríklad aj taký, ktorý sa netýka priamo vás. Minulosť vás niekedy dobieha a vy sa trápite nad tým, ako ste zradili jedného z vaších priateľov. Už to nezmeníte a je čas pohnúť sa ďalej tak, ako to urobil on.

Mesačný Horoskop Zdravia Býk na Január 2023:

Viete ako nájsť stratenú energiu? Nemusíte pre to robiť ani nič nadľudské. Úplne postačí, ak začnete s jemným fyzickým cvičením a spojíte to s rannými prechádzkami. Ak si neviete predstaviť kde získať čas na prechádzky bude nutné vstávať o pol hodinku skôr, ktorú budete venovať vášmu zdraviu. Ak si na to zvyknete tak si onedlho uvedomíte, že váš pocit sviežeho tela za to naozaj stojí. Tento mesiac je skelým na oživenie vašich koníčkov, na ktoré by ste už takmer zabudli. Držte sa zdravej stravy a nenechajte váš apetít ovplyvňovať vaše zdravie.

Horoskop Peňazí a Práce na Január 2023 Býk:

V tomto mesiaci môžete očakávať zvýšený záujem o vašu prácu zo strany niekoho, s kým ste doteraz nespolupracovali. Niekto hľadá nové posily do tímu a možno by ste mali pouvažovať o presune svojich schopností vrámci firmy v ktorej pôsobite. Je veľmi pravdepodobné, že sa tam pre vás nájde uplatnenie, ktoré vám vyčarí úsmev na tvári a práca vás bude viac baviť. Prezentujte svoje nápady priamo nadriadeným, no dávajte si pozor na svoje schopnosti a dobre si svoju prezentáciu a spôsob komuniácie premyslite, aby ste v ich očiach neklesli.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Január 2023 v znamení Býk sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Býk, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Býk a objavte, čo pre vás mesiac Január 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Január 2023 Býk - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Býk . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Býk, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Január s Horoskop a Tarot!


Horoskop Január 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com