Horoskop Býk: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Býk

Slnko v tomto mesiaci bude vplývať na vaše znamenie jasne a otvorene. Máte možnosť spoznať svoje racionálne ja a objaviť skrytú kreativitu, ktorá vám otvorí dvere do neznámych miest. Budete mať chuť a možnosť všetko skrášliť svojim slovom, rukou, ale aj srdcom. Slnko tiež odhalí vaše vnútorné dieťa a vašu úprimnosť. Ak chcete, či musíte niekomu niečo povedať, pretože vás to už dlhšie trápi, je ten najvyšší čas konať úprimne. Úprimne však znamená aj rozumne. Preto mieňte svoje slová len v dobrom smere a vyhnite sa výčitkám voči ostatným. Postoje, ktoré počas tohto mesiaca zaujmete pod vplyvom Slnka, vás budú sprevádzať aj v nasledujúcich mesiacoch. Preto mieňte svoje činy, zmýšľanie a slová len pozitívne.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Býk:

V tomto mesiaci začnite hlavne od seba a nevyčítajte partnerovi každú maličkosť. Bude mať pocit, že ste prehnane náročný a bude vám to mať za zlé. Radšej si uvedomte, že každý na svete robí chyby a v tomto mesiaci sa vyhnite partnerským hádkam. Nezadaných v blízkom období očarí niekto, kto bude vyžarovať veľkú energiu, a moc. Dávajte si však pozor na záväzky tohto človeka. Minulosť musí zostať zabudnutá, ale prítomnosť nesmie zasahovať do vášho šťastia. Inak vás čakajú iba dni, kedy budete ľutovať vaších rozhodnutí. Zvážte vaše kroky a získajte dostatok informácií predtým, ako zabudnete na všetko okolo a odovzdáte svoju dôveru človeku, ktorý si ju možno ani nezaslúži. Rodina je v živote nesmierne dôležitá. Jej hodnotu si uvedomíte hlavne v prvej polovici mesiaca, kedy sa budete v istých okamihoch cítiť trocha smutne. Vyrovnané rodinné vzťahy sú základom pre šťastie. Členovia vašej rodiny istotne ocenia, ak sa im počas tohto mesiaca častejšie ozvete. V tomto mesiaci budete mať možnosť získať nových priateľov, ktorí budú mať pozitívny vplyv na vašu budúcnosť.

Mesačný Horoskop Zdravia Býk na December 2022:

V tomto mesiaci si dávajte pozor na zápalové ochorenia, ktoré by vás mohli potrápiť hlavne v prvej polovici tohto mesiaca. Dávajte si pozor na chladné počasie, studenú vodu, či kúpanie sa na verejných miestach. Radšej sa týmto veciam počas mesiaca úplne vyhnite, inak by vás to mohlo škaredo potrápiť. V oblasti psychického zdravia si tiež so sebou nesiete nejednú komplikáciu. Vaše psychické zdravie potrebuje kľud a preto je vhodné v druhej polovici mesiaca vyraziť za odpočinkom. Veľmi sa stresujete a preto vaša duša trpí. Dávajte si na stres pozor, je to jedna z hlavných príčin škaredých ochorení.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Býk:

V tomto mesiaci sa skúste zamerať na zdokonaľovanie cudzích jazykov a venujte sa učeniu, ktoré vás môže pracovne posunúť omnoho ďalej. Nebuďte stále pasívny a zistite si vo vašom okolí vhodné pracovné príležitosti. Vaša rodina, či priatelia vám istotne v tejto oblasti dobre poradia. Kolegovia vám budú v tomto mesiaci nápomocní. Ak niečomu nerozumiete, nebojte sa opýtať. Možno to vyriešite skôr a lepšie, ako keby ste sa nad tým trápili len vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Býk sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Býk, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Býk a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Býk - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Býk . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Býk, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com