Horoskop Býk: September 2022

Presná predpoveď na September 2022 pre znamenie Býk

Ak vás v poslednej dobe mátajú myšlienky na minulosť, je najvyšší čas pohnúť sa vpred. Uvedomte si, že bez toho, aby ste zabudli na krivdy z minulosti sa nebudete vedieť tešiť z vašej svetlej budúcnosti. Ak zahodíte za hlavu všetko staré, dá vám to odvahu pustiť sa do nových projektov a akcií. Bude to pre vás nová, svieža a hlavne správna cesta. Nemusíte mať strach, ani obavy z nových vecí. Je čas otvoriť budúcnosti náruč dokorán a nájsť v sebe stratenú sebadôveru. Skúste do svojho života zaradiť fyzickú aktivitu, ktorá vám pomôže k lepšej psychike. Vďaka tomu zabudnete na všetky dávne krivdy.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2022 Býk:

Teto mesiac uvidíte v novom svetle cudzieho človeka, ktorého však už poznáte. To môže zamenať napätie vo vašom ľúbostnom živote s vaším terajším partnerom. Táto osoba vám môže pomotať hlavu, no nezabúdajte na dôležité životné hodnoty. Nenechajte sa vtiahnuť do niečoho, čo budete veľmi ľutovať. Tí, ktorí sú bez partnera by sa mali viac zameriavať na svoje potreby. Budovanie vlastného vnútroného šťastia je alfou a omegou vášho terajšieho uspokojenia. Ste osobou s veľkým zmyslom pre lásku a dobro a tieto vlastnosti vám niekedy zatemňujú jasné vnímanie sveta. Snažíte sa na všetko okolo dívať pozitívnejšie, no niekedy je dobré zložiť si ružové okuliare a vidieť pravú tvár vecí. Zabudnite na chvíľu na to, čo vám radia ostatní. Máte vlastnú hlavu. Snažte sa porozumieť všetkým vo vašej rodine. Hlavne v druhej polovici mesiaca budú potrebovať cítiť vašu pozornosť a podporu. V druhej polovici mesiaca sa venujte vašim priateľom. Môžete usporiadať aj spoločné stretnutie. Vďaka pozitívnemu mysleniu v tomto mesiaci dosiahnete upokojenie vašich emócií a pomôžete upokojiť chaotické energie jednému z vašich priateľov.

Mesačný Horoskop Zdravia Býk na September 2022:

Chrbtica a problémy s krkom vás v tomto mesiaci potrápia snáď najviac. V tomto smere by ste sa mali obrátiť na niekoho, kto vám ukáže tie pravé cviky na vaše problémy s chrbticou. Nepodceňujte návštevu odborníka, vyhnete sa tak obrovským problémom do budúcnosti. Tieto bolesti vás potrápia hlavne v prvých a posledných dňoch v mesiaci. Ak pridáte do svojho života ten pravý šport predídete tak problémom v budúcich mesiacoch. Choďte konečne do prírody a doprajte si aj dlhšie prechádzky a ak máte možnosť tak aj prácu na záhrade. Vaše stravovanie si tiež vyžaduje komplexnejšiu zmenu. Je načase zabudnúť na ťažké jedlá a hlavne na alkohol. Vaše telo si tento mesiac potrebuje oddýchnuť tak ako ešte nikdy.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2022 Býk:

Najmúdrejšie v tomto mesiaci bude, ak sa vyhnete podpisovaniu akýchkoľvek dôležitých dokumentov. Ak budete musieť podpisovať dôležité dokumenty ubezpečte sa, že je všetko z právneho hľadiska v poriadku. Ak sa cítite unavený z práce, nezabudnite dostatočne oddychovať. Popoludní si nájdite častejšie čas na krátky spánok. Niekedy je omnoho cennejšie uchovať si vlastné súkromie ako rozprávať kolegom všetko o vašej domácnosti. Nechávajte si veci pre seba, nie každý je vaším priateľom ako to tvrdí.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2022 v znamení Býk sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Býk, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Býk a objavte, čo pre vás mesiac September 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2022 Býk - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Býk . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Býk, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com