Horoskop Býk: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Býk

Neistota a pochybnosti nie sú ničím výnimočným. Je prirodzené, že v niektorých okamihoch života, a v niektorých smeroch, nevieme kam ďalej. Ak si nevieme vybrať správny životný smer určite máme v okolí niekoho, kto nám poradí čo ďalej. Tento mesiac sa vás opýta na dôležité životné rozhodnutie. Nestojte v úzadí a nenechajte iných rozhodovať o vašom smerovaní a o vašom živote. Hviezdy vás pozitívne ovplyvnia v sile rozhodovania a preto každá cesta, ktorou sa tento mesiac vyberiete, bude pre vás tá pravá. Líšiť sa budú iba tým, akou náročnosťou sa ukážu a ako rýchlo svoju cestu prejdete. Nezabúdajte, že ste pod pozitívnym energickým vplyvom a teda nie je žiadna zlá cesta, ktorou sa môžete uberať. Tešte sa z každého momentu, ktorý vám tento mesiac prinesie.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Býk:

Pod vplyvom Jupitera vám vaše myšlienky nedajú spávať. Budete viac premýšľať o svojej budúcnosti a o svojich vzťahoch. Ak sa chcete vyhnúť nezhodám v partnerskom živote, musíte konečne prestať porovnávať svojho partnera s inými. Mali by ste prestať spomínať na minulosť a na ľudí, ktorých ste v minulosti zanechali. Ak ste nezadaný je načase začať cvičiť. Nájdite si fitko neďaleko vášho bývania a začnite intenzívne pracovať na zlepšení vašej kondície. Prejaví sa to nie len na vašom vzhľade, ktorý bude pôsobiť na okolie pestovane, no máte možnosť spoznať tam aj zaujímavých ľudí. S rodinou strávite veľmi príjemné chvíle, ktoré posilnia spoločné vzťahy. Budujte rodinné prostredie plné pochopenia a lásky. Ak sa vás bude rodinný príslušnik pýtať na radu ochotne mu poraďte. Skúste spoločne očistiť vašu myseľ a nahradiť negatívny postoj voči minulým udalostiam pozitívnymi víziami do budúcnosti. Mesačný horoskop špecifikuje, že práve v tomto mesiaci ste mentorom rodinného šťastia a preto rozdávajte úsmev okolo. V tomto mesiaci budú mať vaši priatelia rôzne problémy. Skúste im múdro poradiť a buďte im oporou.

Mesačný Horoskop Zdravia Býk na Október 2020:

Vyvážená strava bude v tomto mesiaci základom toho, aby ste sa dobre cítili. Uvedomte si, že mäso nemusíte mať každodenne na tanieri a doprajte svojmu telu stravu, ktorú vie tráviť rýchlejšie. Nezabúdajte na potraviny, ktoré obsahujú vitamín B12 a môžete si dokonca častejšie dopriať pivo, ktoré obsahuje vitamíny skupiny B. Mäso však počas tohto mesiaca obmädzte. Vaše telo sa vám poďakuje v podobe lepšieho trávenia a vaša pleť bude tiež žiariť. Nezabúdajte na listovú zeleninu, ktorá vám dodá potrebné množstvo kyseliny listovej a panthenolu. Tieto vitamíny prinavrátia krásu vaším vlasom a pokožke. Ak vás trápi problém s padaním vlasov je nutné, aby ste počas tohto mesiaca vyradili z vášho života stres.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Býk:

Tento mesiac si dávajte pozor na online komunikáciu. Ak nevhodne zareagujte na dôležitý email môžete na to doplatiť. Tiež nedávajte žiadne pracovné fotky na sociálne siete, nikdy neviete, komu by sa vaša fotka mohla hodiť, aby vás vystrnadil z vášho doterajšieho pracovného miesta. Vaši kolegovia vám nie vždy prajú váš úspech. Dávajte si pozor na to s čím sa im zdôverujete a niektoré veci si radšej nechávajte pre seba.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Býk sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Býk, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Býk a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Býk - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Býk . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Býk, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Býk:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com