Horoskop Blíženci: Máj 2023

Presná predpoveď na Máj 2023 pre znamenie Blíženci

Mocný Mesiac bude mať počas tohto mesiaca vplyv na vašu osobu a na vašu túžbu. V tejto pozícii vplýva Mesiac na vašu osobu tak ,že sa stanete doslova inštinktívnym stvorením. Budete mať tak možnosť viac sa orientovať na svoje túžby a budete vedieť odhadnúť komu sa vo svojom živote vyhýbať. V tomto mesiaci budete mať tiež možnosť preniknúť do toho, ako sa k vám správa okolie a budete tak vedieť odhadnúť, kto z vašich priateľov, či kolegov to s vami myslí zle. Je načase pouvažovať o vyradení tých priateľov, ktorí vás len vyčerpávajú a uberajú vás o vašu pozitívnu životnú energiu. Mesiac tiež našepkáva vášmu vnútru, že si môžete obnoviť spomienky na krásne zážitky z detstva tak, že počas tohto mesiaca navštívite miesto, ktoré vás spája s krásou a čistotou prežitých okamihov.

Horoskop Lásky a Vzťahov Máj 2023 Blíženci:

Ľúbostný trojuholník môže zamotať váš partnerský vzťah počas tohto mesiaca. Dávajte si pozor na správanie vášho partnera, pretože v tomto mesiaci mu može niekto prehnane lichotiť. Dajte mu viac najavo, čo pre vás skutočne znamená. Nenechajte nikoho vstupovať medzi vás. Ak ste ešte bez partnera choďte s priateľmi na pivo, či len tak posedieť do blízkeho podniku. Spoznáte tak niekoho, kto vám aspoň na krátku chvíľu prinesie pocity blízkosti a intimity. V rodine bude panovať dobrá atmosféra, užívajte si toto obdobie. Môžete tak upevniť zoslabené rodinné putá, pretože blízkosť ostatným je veľmi hodnotná. Druhá polovica mesiaca prinesie v rodinnom živote isté prekvapenie. Vyhýbajte sa klamaniu vašich priateľov. Vo vašom živote to už vzťahy narušilo, nedovoľte aby ste prišli o ďalších priateľov. Túto stratu ste už raz oľutovali.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na Máj 2023:

Počas tohto mesiaca si dávajte pozor na úrazy, ktoré by mohli skomplikovať váš život. Ak si nebudete dávať väčší pozor môžete v tomto mesiaci očakávať nepríjemný úraz, či dokonca zlomeninu. Dávajte si pozor tiež na šoférovanie. Počas celého mesiaca sa rázne vyhýbajte používaniu telefónu za volantom, či prechádzania do protismeru. V tomto mesiaci je naozaj dôležité, aby ste sa naplno venovali činnosti, ktorú robíte a nenechali sa vyrušovať. Vaša nepozornosť by mohla spôsobiť nepríjemnosti nie len vám, ale aj ľuďom, ktorí by boli vo vašom okolí. Nechcete predsa, aby vaša nepozornosť zapríčinila takéto vážne komplikácie do budúcnosti.

Horoskop Peňazí a Práce na Máj 2023 Blíženci:

Začiatkom tohoto mesiaca nečakajte nič dôležité. Vybavíte pár pracovných povinností, no váš mesiac sa bude niesť v prijemnom pracovnom nasadení. Je najvyšší čas urobiť si poriadok v dokumentoch a poupratovať si stôl. Dobre si pemyslite, ako sa budete sústrediť na neskoršie pracovné povinnosti. Ak vás budú kolegovia žiadať o váš postoj k nejakému problému, skúste sa zachovať neutrálne a nikomu nedržte stranu. Najlepšie bude, ak nikto v tomto spore nespomenie vaše meno.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Máj 2023 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac Máj 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Máj 2023 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Máj s Horoskop a Tarot!


Horoskop Máj 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com