Horoskop Blíženci: Január 2023

Presná predpoveď na Január 2023 pre znamenie Blíženci

Vplyv planéty Merkúr počas tohto mesiaca vás nabáda, aby ste boli trocha náročnejší voči sebe, ale aj voči členom vašej domácnosti. Od tých ľudí, s ktorými zdieľate vašu domácnosť, musíte očakávať, že vám pri domácich prácach pomôžu, a že vás nenechajú zastrešovať všetky povinnosti. Nebojte sa povedať, že potrebujete pomoc iných. V tomto mesiaci budete na ostatných pôsobiť zraniteľne, a preto vaša žiadosť o pomoc, či už finančnú, alebo emočnú, bude pochopená zo strany niekoho druhého. V tomto mesiaci sa nebojte oprieť o rameno niekoho silnejšieho, keď to budete potrebovať. Veľmi dobre vám padne aj to, ak sa stretnete s vašimi priateľmi, a prijmete aj názory iných na váš súčasný život. V tomto období bude pre vás veľmi dôležité nájsť rovnako zmýšľajúcich ľudí, ktorí budú s vami zdieľať vašu víziu, a názory na život a na svet.

Horoskop Lásky a Vzťahov Január 2023 Blíženci:

V tomto mesiaci môžete pocítiť, že sa vo vzťahu dusíte. Partner vám položí dôležitú otázku. Dobre si premyslite, ako mu na to odpoviete. Vaša odpoveď ho môže skutočne potešiť, no na druhej strane mu môže tiež ublížiť. Ak ste bez partnera je načase zažiť dobrodružstvo. Choďte do spoločnosti, alebo choďte športovať na miesto, kde môžete stretnúť iných ľudí. Prihovorí sa vám niekto zaujímvý, kto bude stáť za večernú kávu, či pohárik vína. Ak v ňom nenájdete budúceho partnera, spoznáte aspoň nového priateľa. Vo vašej rodine budete cítiť pohodu. Smerom k rodinnému životu niesú v tomto mesiaci detekované žiadne negatívne astrologické vplyvy, ktoré by zasiahli vaše rodinné šťastie. Zamerajte sa teda na zveľaďovanie dobrých vzťahov a neriešte tie naštrbené. Je čas na telefonát, alebo ešte lepšie na návštevu rodičov, či súrodencov. Počas tohto mesiaca sa vyhnite radeniu priateľom. Ak by ste s nimi nesúhlasili, mohli by vám to mať za zlé. Vaše postrehy sú síce na mieste, ale niekedy proste priateľ nechce počúvať poučovanie a názory iných. Nechajte ísť veci vlastným smerom.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na Január 2023:

Málo kvalitný a nedostatočný režim spánku môže zamávať nielen vašim fyzickým zdravím, ale aj psychikou. Vedeli ste napríklad, že ak je telo vyčerpané, má tendenciu rýchlejšie priberať a tiež máte chuť na nezdravé jedlá? Ak neviete počas večerných hodín upokojiť svoju myseľ, a máte tak problémy so zaspávaním, skúste meditačné cvičenia, ktoré naučia vašu psychiku rýchlo sa odbremeniť od problémov a rýchlejšie sa sústrediť na potrebný spánok. Nemali by ste brať na ľahkú váhu problémy pri zaspávaní, s ktorými vám môžu pomôcť dokonca aj bylinkové čaje. Šálka bylinkového čaju pred spaním, ktorý ukľudní vaše telo a pomôže vám relaxovať, je vynikajúcim nápadom na to, ako skvalitniť svoj spánkový režim. Aj keď vaše zdravie nebude tento mesiac na svojom vrchole, aj tak môžete dosiahnuť ešte viac energie tým, že budete oddychovať v náručí prírody.

Horoskop Peňazí a Práce na Január 2023 Blíženci:

V práci sa nenechávajte nikým rušiť a robte veci podľa svojho tempa. Ak zrýchlite, môže to znamenať množstvo chýb, ktoré by ste potom ťažko obhájili. Venujte sa kvalite práce, pretože niekto sa venuje pozorovaniu vašich úloh. V druhej polovici tohto mesiaca sa sústreďte na nové povinnosti, ktoré vám pribudnú. V tomto mesiaci sa nevyhnutne začnite učiť, ako oddeliť súkromie od vašej práce. Nie je vhodné, ani veľmi múdre, rozoberať vaše súkromie medzi kolegami v práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Január 2023 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac Január 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Január 2023 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Január s Horoskop a Tarot!


Horoskop Január 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com