Horoskop Blíženci: December 2022

Presná predpoveď na December 2022 pre znamenie Blíženci

Venuša pôsobiaca na vaše znamenie počas tohto mesiaca, prináša odlišné pristupovanie k láske a k vašim emóciám. Venuša vám tiež prináša možnosť urobiť krok späť, či pozrieť sa na veci, ktoré ste urobili, očami niekoho iného. Uvidíte tak skutočnosti z inej perspektívy. V tomto mesiaci horoskop tiež naznačuje, že budete mať možnosť zmeniť niečo negatívne, čo ste v minulosti urobili. To vám pomôže k lepšiemu psychickému zdraviu. Aj keď by minulosť mala zostať za vami, tento mesiac vám prináša príležitosť zmeniť niečo, čo ste už považovali za nemožné. Horoskop však varuje, aby ste do svojích rozhodnutí príliš nezapájali svoje city, pretože sa dostanete do problémov. Konajte skôr vašim rozumom, a vyhnite sa prílišnému zapájaniu emócií do vášho konania a rozhodovania, posmeľuje horoskop.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2022 Blíženci:

Venuša prinesie do vášho života v tomto mesiaci krásu a potrebnú nádej. Spoliehajte sa viac na seba a skúste objaviť čaro samostatnosti. Budete pôsobiť na svojho partnera ako mocná osoba, ktorá dokáže všetko aj sama. Bude vás obdivovať a túžiť po vás ešte viac. Nezabudnite mu však prejavovať vašu lásku, inak by mohol začať žiarliť. Ak hľadáte toho pravého, nepremeškajte svoju príležitosť zabojovať o niekoho, kto si vašu pozornosť naozaj zaslúži. Sústreďte však svoju pozornosť na také hodnoty, ktoré majú význam aj do budúcnosti. Nezameriavajte vašu energiu iba na fyzickú príťažlivosť alebo potešenie pre oko. Práve vaše duše musia byť v súlade, ak chcete byť šťastný. Otvorte vašu myseľ novým možnostiam a nájdete veľký poklad. Vaša rodina vám bude nesmierne silnou oporou. Tento mesiac prináša astrologické pohyby, ktoré vášmu znameniu prinášajú upevnenie rodinných pút. Rodina bude pre vás dôležitá, ale nesmiete sa prílišne starať o ich problémy. Buďte sebecký a nechajte ich, nech sa o vás starajú. Neskôr budú potrebovať pomoc oni od vás a tak budete mať dostatok síl na pomoc a podporu. Vaši priatelia potrebujú vedieť, že ste tu pre nich a že sa na vás môžu spoľahnúť. Viac pozornosti a záujmu o ich život bude dôležitou súčasťou druhej polovice tohto mesiaca.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na December 2022:

Vaše telo si tento mesiac potrebuje oddýchnuť tak ako ešte nikdy. Musíte načerpať dostatok energie na to, aby ste zvládli všetko čo vás tento v tomto mesiaci čaká. Nezabúdajte na dôležitý pitný režim. Potrebnú energiu čerpajte hlavne zo zdravej stravy, vitamínov, zeleniny a nezabúdajte tiež na pravidelný pohyb. V posledných dňoch prvej polovice mesiaca je vhodné začať s cyklistikou, či prechádzkami. Kúpte si vhodné športové oblečenie a obuv a vyrazte do prírody. Vaše zdravie a psychika sa vám skutočne poďakujú. Vytiahnite do prírody tiež niekoho vo vašom okolí. Zlepšíte tak svoju fyzicku kondíciu a stretnete aj nových priateľov, či upevníte vzťahy. Pohyb si rýchlo zamilujete.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2022 Blíženci:

Počas tohto mesiaca si dávajte pozor na svoju ľahkomyseľnosť a venujte sa svojej práci naplno. Všetko čo prehliadnete, alebo zanedbáte, môže mať za následok vašu zlú reputáciu v budúcnosti. Nepodceňujte dôležitosť pridelených úloh. Kolegovia vás pozvú na menšie posedenie. Tešte sa na stretnutie mimo pracoviska, no nepúšťajte sa s nimi do hádok ohľadom práce. Radšej sa rozprávajte o mimopracovných veciach.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2022 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac December 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2022 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com