Horoskop Blíženci: September 2022

Presná predpoveď na September 2022 pre znamenie Blíženci

V tomto mesiaci bude vhodná príležitosť na to, aby ste dokončili začaté úlohy, ktoré vám stoja na stole, či v domácnosti. Ak máte rozrobené niečo, čo si vyžaduje vaše nápady, je práve tento mesiac tým najvhodnejším, na ich realizáciu. Budete mať veľmi aktívnu fantáziu, a jednotvárnosť v živote vám bude cudzia. Pod vplyvom lunárnej pozície pocítite aj vyrovnanejšie vzťahy v rodine, a budete dokonca lepším partnerom. Vaše myšlienky a nápady by mali byť počas tohto mesiaca premenené na činy, nabáda váš mesačný Horoskop. Ak máte vo svojom okolí šikovnú osobu, zapojte ju do vašich plánov. Môžete do vašej činnosti zapojiť aj deti, a podarí sa vám tak zlepšiť vaše vzájomné putá.

Horoskop Lásky a Vzťahov September 2022 Blíženci:

Iba ak zabudnete na všetky krivdy z minulosti, iba tak sa budete cítiť skutočne šťastne a vyrovnane. Ak váš partner nepredstavuje všetko to, o čom ste snívali je načase ukázať mu, že jeho život bez vás bude skutočne ťažký. Váš partner si musí uvedomiť aký poklad sa vo vás skrýva a čo všetko pre neho robíte. Iba tak dosiahnete zmenu k lepšiemu. Nebuďte však presvedčený o tom, že iba partner sa musí zmeniť. Pouvažujte nad tým, ako sa môžete zlepšiť vy. Nezadaných v blízkom období očarí niekto, kto bude vyžarovať veľkú energiu, a moc. Dávajte si však pozor na záväzky tohto človeka. Minulosť musí zostať zabudnutá, ale prítomnosť nesmie zasahovať do vášho šťastia. Inak vás čakajú iba dni, kedy budete ľutovať vaších rozhodnutí. Zvážte vaše kroky a získajte dostatok informácií predtým, ako zabudnete na všetko okolo a odovzdáte svoju dôveru človeku, ktorý si ju možno ani nezaslúži. Niekto vo vašej rodine trpí a očakáva vašu pomoc. Pomôžte mu len do istej miery, no odporúčte mu konzultáciu s odborníkom, ktorý mu poradí lepšie. Vo vašom živote bol priateľ, ktorého ste zradili. Je najvyšší čas ospravedlniť sa za svoje konanie. V tomto mesiaci musíte dospieť k vyrovnaniu sporov z minulosti.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na September 2022:

V stravovaní sa snažte tento mesiac držať na uzde. Hlavne začiatkom mesiaca si doprajte viac jedál, ktoré prečistia vaše črevá. Zamerajte sa na potraviny, ktoré obsahujú zvýšený podiel vlákniny a naštudujte si aj oblasť probiotík, ktoré prinavrátia vaším črevám harmóniu. Za vaše zdravotné komplikácie totiž môže práve nerovnováha v tejto oblasti. Tento mesiac sa vyhýbajte fajčeniu a alkohol pite iba striedmo. Najvhodnejšie bude obmedziť alkohol iba na oslavy alebo výnimočné udalosti. Kažopádne to s alkoholom nepreháňajte, lebo by ste mohli prísť k úrazu. Začiatkom druhej polovice mesiaca nezabúdajte na športovú aktivitu a dostatočný pitný režim.

Horoskop Peňazí a Práce na September 2022 Blíženci:

Do práce dávate v poslednej dobe väčší výkon, ako v predchádzajúcom období. Dávajte si však pozor, aby ste toto pracovné tempo zvládli a udržali. V druhej polovici mesiaca sa vám naskytne príležitosť ukázať vaše kvality aj vedeniu. Chyťte sa tejto šance. Vaši kolegovia vám nie vždy prajú váš úspech. Dávajte si pozor na to s čím sa im zdôverujete a niektoré veci si radšej nechávajte pre seba.


Vaša cesta hviezd v mesiaci September 2022 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac September 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop September 2022 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica September s Horoskop a Tarot!


Horoskop September 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com