Horoskop Blíženci: December 2021

Presná predpoveď na December 2021 pre znamenie Blíženci

V nasledujúcich týždňoch tohto mesiaca využite svoje komunikačné zručnosti. Budete mať doslova možnosť vyrozprávať sa z každej situácie. Počas mesiaca môžete využiť aj svoju silnú intuíciu, ktorá bude pre vás tým správnym vodítkom k tomu, akou cestou ísť a akou naopak nie. Predtým, ako sa rozhodnete pre usporiadanie nejakého posedenia s priateľmi, alebo kolegami si dobre premyslite, aký to bude mať efekt na vašu peňaženku. V tomto mesiaci vám lunárna pozícia neodporúča robiť unáhlené a jednoznačné, či končené rozhodnutia. Snažte sa veci skôr nasmerovať do roviny rozhodovania. Môžete sa však viac spoliehať na vašu intuíciu.

Horoskop Lásky a Vzťahov December 2021 Blíženci:

V tomto mesiaci bude priestor na to, aby ste sa trošku odviazali a konali viac pudovo. Váš partner bude nadšený tým, aké nové nápady mu poviete a s akou energiou budete v tomto mesiaci riešiť všetky problémy. Partner vás bude obdivovať. V druhej polovici mesiaca môžete od partnera očakávať veľmi príjemné prekvapenie. Pre nezadaných nastane obdobie, kedy budú môcť zabojovať o svoje šťastie. Energické astrologické pôsobenie na vaše znamenie zverokruhu poukazuje na potrebu pozitívneho postoja vo vašom živote. Musíte otvoriť oči a čerpať energiu z takých vecí, ktoré vás robia šťastným. Je nutné, aby ste sa v tomto mesiaci zamerali na seba a tiež na niekoho, kto vás k sebe už dlhšie priťahuje svojou energiou. Ak cítite napätie v rodine, je čas sadnúť si k jednému stolu a vyriešiť pretrvávajúce problémy. Vaši blízky to ocenia. Vaša silná osobnosť bude motivovať aj ostatných ku krokom, ktoré vašu rodinu obohatia novým smerom. Vo vašej minulosti existuje niekto z priateľov, ku ktorému ste neboli skutočne čestný. Je najvyšší čas aby ste mu všetko vysvetlili a upratali si tak v živote. Inak vás to bude trápiť.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na December 2021:

S pribúdajúcimi dňami tohto mesiaca si začnete uvedomovať potrebu pridania zeleniny do vašej stravy. Uprava stravovacích návykov vám počas mesiaca skutočne pomôže k tomu, aby ste sa cítili fit. Pre progres vo vašom zdraví bude vynikajúce začať so strečingom. Venujte tomto cvičeniu aspoň desať minút denne a už hneď ráno uvidíte, ako sa vám ľahšie stáva z postele. Zo začiatku to bude chcieť odhodlanie, no na konci mesiaca, ak vydržíte, sa strečingu poďakujete za lepší pocit a aj úsmev na tvári.

Horoskop Peňazí a Práce na December 2021 Blíženci:

Planéta Merkúr bude tento mesiac ovládať vašu schopnosť komunikácie a technologickú zručnosť. V tomto mesiaci sa pre vás naskytuje dobrá šanca na to, aby ste mohli získať lákavú prácu, alebo príležitosť získať zaujímavého klienta. Mesiac vám prinesie nesmiernu dávku energie, ktorú môžete vložiť do vašej práce. Ocenia to nie len kolegovia ale aj váš nadriadený. Medzi kolegami bude vládnuť pohoda a v druhej polovici mesiaca by bol vhodný čas na spoločné posedenie, kde sa konečne porozprávate aj o mimo pracovných veciach.


Vaša cesta hviezd v mesiaci December 2021 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac December 2021 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop December 2021 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica December s Horoskop a Tarot!


Horoskop December 2021 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com