Horoskop Blíženci: November 2020

Presná predpoveď na November 2020 pre znamenie Blíženci

V tomto mesiaci bude mať na vaše znamenie vplyv krásna Venuša, ktorá bude na vaše znamenie vplývať na emocionálnej úrovni, ale aj v hodnotových smeroch. Venuša odomyká brány vašej duše, konkrétne krásy vášho vyžarovania a pozitívnej energie. Budete sa pod jej vplyvom tiež zaoberať hodnotovou otázkou a zaujme vás vývoj vašich peňazí a otázka toho, ako zlepšiť svoju finančnú situáciu. Našťastie vám Venuša taktiež otvorí dvere do tvorivej a intuitívnej stránky vášho ja a tak môžete načúvať tomu, aké kroky vám našepkáva urobiť intuícia v otázke vašich financií. Nezabúdajte sa počas tohto mesiaca tiež venovať malým deťom v rodine, ktoré vašu pozornosť nesmierne ocenia.

Horoskop Lásky a Vzťahov November 2020 Blíženci:

V tomto mesiaci pocítite s partnerom potrebnú harmóniu. Bude to pre vás čarovné obdobie plné pohody a pocitov lásky. Venujte partnerovi svoju pozornosť a nezabúdajte na to, čo má rád. Doprajte mu chvíle plné lásky a pochopenia. Ak ste bez partnera, je čas prestať sa zaoberať svojím smútkom a osamelosťou. Ten o koho máte záujem chce pri sebe energického človeka a preto musíte zaujať vašou neutíchajúcou energiou. Pozitívny pohľad na svet okolo je v tomto mesiaci veľmi dôležitý hlavne pre tých, ktorí hľadajú partnera. Tieto energie prilákajú nových priateľov a existuje aj možnosť, že vaša atraktivita zaujme vašu budúcu lásku. V prvej polovici mesiaca navštívte svoju rodinu. Niekto bude potrebovať povzbudenie. Zapamätajte si, že to na čo myslíme ovplyvňuje váš život, ale tiež životy ostatných. Pripomeňte tento fakt aj vašim blízkym. S priateľmi je všetko na dobrej vlne a je čas užívať si vzťahy, ktoré niesú rušené. Buďte teraz milý aj k ľuďom, ktorých tak dobre nepoznáte, pretože aj oni to potrebujú. Vaša dobrota bude dôležitá počas celého mesiaca.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na November 2020:

Počas tohto mesiaca si už konečne nájdite čas na pravidelný pohyb. Je nevyhnutné, aby ste sa začali hýbať. Nemusí to byť hneď nejaký vytrvalostný šport. Začnite pomaličky, na začiatku môžete častejšie ísť na prechádzaku. Nezáleží na tom, či idete na prechádzku do prírody, alebo len vystúpite z autobusu o tri zastávky skôr ako obvykle. Dôležité v tomto mesiaci bude hýbať sa. Počas prechádzania sa budete mať aj priestor na to, aby ste si utriedili myšlienky. Pouvažujte tak nad vecami, na ktoré nemáte inokedy čas. Zlepší to tak nie len vašu fyzickú kondíciu, ale dodá vám to aj lepšiu psychickú pohodu. Už viac nečakajte a doprajte si pohyb.

Horoskop Peňazí a Práce na November 2020 Blíženci:

V tomto mesiaci vás môže po pracovnej stránke zastihnúť väčší tlak. Dodržujte v práci všetky napísané pravidlá tak, aby ste zbytočne neprišli k úrazu, alebo aby ste neurobili niečo, čo by vám mohlo zničiť reputáciu. Dbajte na kvalitu vo vašej práci. Ak niečomu nerozumiete nebojte sa opýtať na radu vášho kolegu. Môžete získať nové, zaujímavé informácie o efektívnejších pracovných postupoch.


Vaša cesta hviezd v mesiaci November 2020 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac November 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop November 2020 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica November s Horoskop a Tarot!


Horoskop November 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com