Horoskop Blíženci: Október 2020

Presná predpoveď na Október 2020 pre znamenie Blíženci

Tento mesiac pre vás pod vplyvom mesiaca znamená pritiahnutie úspechu a nárast zdravého sebavedomia. Vaše ciele sa budú meniť veľkou rýchlosťou v pozitívnom smere. Je načase ujasniť si svoje priority. Začiatok mesiaca bude však pre vás komplikovanejší z hľadiska vzťahov v rodine. Možno vás niekto osloví s prosbou o menšiu finančnú pomoc. Ak môžete neodmietnite. Aj keď sa tento mesiac môže stať, že budete zavalený úlohami, je to len dočasné a čoskoro sa vám vyčistí stôl aj myseľ. V druhej polovici mesiaca pocítite obrovskú dávku energie, ktorá vám priensie už spomínaný úspech.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2020 Blíženci:

Ak si upracete vo vašom vzťahu, budete sa aj vy cítiť slobodnejšie. Nezabúdajte na to, že musíte spoločne prekonávať každú hádku. Zabudnite na tichú domácnosť a radšej sa o problémoch konštruktívne rozprávajte. Posilní to váš vzťah, aj keď to na začiatku možno nepôjde podľa vaších predstáv. V druhej polovici mesiaca sa venujte viac sebe. Ak ste nezadaný, nie je vhodné obzerať sa po partneroch s ktorými nemá budúcnosť žiaden zmysel. Zamerajte sa na to, čo má zmysel, a čo vás robí šťastným. Zabudnite na zadaných, s ktorými by vám ostali iba oči pre plač. Energie musia zostať vo vašom vnútri pozitívne organizované. Ak vpustíte do svojho života nové negatívne energie budete mať problém nájsť harmóniu, ktorú potrebujete. Rodina už dlho čaká na vašu aktivitu, alebo aspoň na vašu spoločnosť. Nepremýšľajte nad tým, kedy je ten najvhodnejší čas. Jednoducho choďte a buďte dobrou spoločnostou. Vezmite so sebou dobrý dezert a choďte si na chvíľu oddýchnuť k svojej rodine. Veľmi sa potešia vašej prítomnosti. A nielen vaša rodina bude čerpať benefity zo spoločných chvíľ. Počas tohto mesiaca sa vyhnite radeniu v oblasti vzťahov. Váš dobrý priateľ, ktorý aktuálne rieši tento problém by mohol mať pocit, že mu neradite úprimne.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na Október 2020:

V tomto mesiaci nebude múdre, ak sa rozhodnete ignorovať zdravotný problém, ktorý sa vyskytne, podľa astrologickej predpovede, hlavne v druhej polovici mesiaca. Neberte na ľahkú váhu tiež žiadne anomálie, ktoré sa objavia na vašom tele. Venujte zvýšenú pozornosť pravidelnej kontrole vášho tela, ak narazíte na nepríjemné problémy, okamžite ich konzultujte s odborníkom. Najlepším rozhodnutím počas tohto mesiaca bude, ak sa rozhodnete eliminovať vaše problémy ešte v ich zárodku. Práve preto je aktuálny mesiac veľmi dobrým obdobím na všetky potrebné preventívne prehliadky, ktoré ešte nemáte počas tohto roka splnené. Týka sa to hlavne ľudí, ktorí trpia chronickými ochoreniami, ako sú cukrovka, bolesti hlavy, zvýšený krvný tlak alebo srdcové problémy.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2020 Blíženci:

Tento mesiac si dávajte pozor na online komunikáciu. Ak nevhodne zareagujte na dôležitý email môžete na to doplatiť. Tiež nedávajte žiadne pracovné fotky na sociálne siete, nikdy neviete, komu by sa vaša fotka mohla hodiť, aby vás vystrnadil z vášho doterajšieho pracovného miesta. Vaše pracovné nasadenie môže obťažovať niektorého z vaších kolegov. Nenechajte sa však nikym ovplyvniť a naďalej pracujte s dávkou nasadenia a kreativity.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2020 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac Október 2020 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2020 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2020 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com