Horoskop Strelec: Február 2022

Presná predpoveď na Február 2022 pre znamenie Strelec

Je čas užiť si romantiku a pohodu pri sviečkach. Nezáleží na tom, či budete relaxovať osamote, alebo vo dvojici, nájdite si tento mesiac viac času na relax. Hviezdy vám tento mesiac posunú do života zaujímavú osobu, ktorá bude stáť aj za viac, ako len za jedno posedenie pri káve. Otvára sa vám cesta a máte šancu spoznať nie len nových priateľov, ale aj seba samého. Majte oči dokorán otvorené, nech vám šanca neunikne medzi prstami. Pozitívna energia z vás doslova srší a práve počas tohto mesiaca máte možnosť trochu popracovať aj na svojej postave. Pozitívne zmeny sa vám tento mesiac nevyhnú.

Horoskop Lásky a Vzťahov Február 2022 Strelec:

Dávajte si pozor na osobu vo vašom okolí, ktorá vám nepraje váš vzťah. Môže sa objaviť niekto, kto bude chcieť narušiť pohodu vo vašom vzťahu s partnerom. Nenechajte nikoho vstúpiť medzi vás. Ľúbostný trojuholník nie je nič príjemné. Ak ste bez partnera dávajte si pozor na románik s niekym, kto už partnera má. Partnerské vzťahy sú niekedy komplikované, no nemôžete sa nechať ovplyvniť len jednostranným príbehom. Vnímajte všetky plusy a mínusy, ktoré vám vaše vzťahy môžu prinisť. Ak sa budete pliesť do lásky iných, mohlo by vám to zbytočne nahromadiť problémy do vášho života. V druhej polovici mesiaca navštívte vašu rodinu. Uzavrite všetky otvorené nezhody či konflikty. Nemusíte sa zo dňa na deň stať mentorom konfliktov v rodine, ale máte silu na to, aby ste upokojili negatívne vibrácie vo vašom okolí. Niekto z vaších priateľov k vám nie je tak úprimný, ako by ste si zaslúžili. Ak viete kto je to, v tomto mesiaci si to s ním konečene vykomunikujte.

Mesačný Horoskop Zdravia Strelec na Február 2022:

V tomto mesiaci si dávajte pozor na zápalové ochorenia, ktoré by vás mohli potrápiť hlavne v prvej polovici tohto mesiaca. Dávajte si pozor na chladné počasie, studenú vodu, či kúpanie sa na verejných miestach. Radšej sa týmto veciam počas mesiaca úplne vyhnite, inak by vás to mohlo škaredo potrápiť. V oblasti psychického zdravia si tiež so sebou nesiete nejednú komplikáciu. Vaše psychické zdravie potrebuje kľud a preto je vhodné v druhej polovici mesiaca vyraziť za odpočinkom. Veľmi sa stresujete a preto vaša duša trpí. Dávajte si na stres pozor, je to jedna z hlavných príčin škaredých ochorení.

Horoskop Peňazí a Práce na Február 2022 Strelec:

Ciele vo vašej práci môžete dosiahnúť, no bude potrebná vaša pracovitosť. V práci sa nenechávajte odradiť nikým, kto vám váš úspech nepraje. Je potrebné, aby ste do práce vložili aj svoju vytrvalosť. Zaujímajte sa v tomto mesiaci aj o to, ako by ste mohli zlepšiť kvalitu vašej práce. Dávajte si v práci pozor na to, čo hovoríte. Aj keď sa niektorí tvária ako vaši priatelia nie je to tak. Možno ste len veľmi dôverčivá osoba, no v tomto mesiaci nerozoberajte svoje súkromie v práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Február 2022 v znamení Strelec sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Strelec, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Strelec a objavte, čo pre vás mesiac Február 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Február 2022 Strelec - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Strelec . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Strelec, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Február s Horoskop a Tarot!


Horoskop Február 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Strelec:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com