Horoskop Lev: Február 2022

Presná predpoveď na Február 2022 pre znamenie Lev

V tomto mesiaci sa snažte vyhýbať situáciám, ktoré by vás mohli postaviť do zložitej pozície. V domácnosti by ste si potrebovali oddýchnuť. Skúste rodinu poprosiť, nech vám pomáha viac, čo sa týka domácich prác a podobne. Potrebujete sa odbremeniť od nekonečného kolotoča povinností. Nepúšťajte sa do konfrontácií s okolím a dávajte si pozor na to, čo komu hovoríte. Radšej dobre premýšľajte o tom, komu by mohlo vaše správanie a vyjadrovanie ublížiť. Ak sa stanete počas nejakej udalosi stredobodom pozornosti zamerajte sa skôr na všeobecnú konverzáciu a nerozoberajte s nikým ťažké témy, ako je napríklad politická situácia, globálne otepľovanie a podobne. V tomto mesiaci tiež nezabúdajte posilniť svoju oslabenú imunitu.

Horoskop Lásky a Vzťahov Február 2022 Lev:

Neobviňujte partnera z vecí, ktoré si iba predstavujete. Ak nemáte dôkazy o jeho klamstvách, alebo polopravdách, nepúšťajte sa s ním do žiadnych konfliktov. V tomto mesiaci by to nemuselo dobre dopadnúť. Pod vplyvom mocného saturnu by ste sa skôr hádali, ako zbližovali. Pamätajte, že život je len jeden a preto tu nie je priestor na zbytočné hádky. Pre nezadaných nastane obdobie, kedy budú môcť zabojovať o svoje šťastie. Energické astrologické pôsobenie na vaše znamenie zverokruhu poukazuje na potrebu pozitívneho postoja vo vašom živote. Musíte otvoriť oči a čerpať energiu z takých vecí, ktoré vás robia šťastným. Je nutné, aby ste sa v tomto mesiaci zamerali na seba a tiež na niekoho, kto vás k sebe už dlhšie priťahuje svojou energiou. Rodina je v živote nesmierne dôležitá. Jej hodnotu si uvedomíte hlavne v prvej polovici mesiaca, kedy sa budete v istých okamihoch cítiť trocha smutne. Vyrovnané rodinné vzťahy sú základom pre šťastie. Členovia vašej rodiny istotne ocenia, ak sa im počas tohto mesiaca častejšie ozvete. Svojích priateľov si v tomto mesiaci dobre strážte. Prídu chvíle, kedy ich budete potrebovať, a to hlavne v druhej polovici mesiaca, kedy sa budete cítiť trocha nevyrovnane.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Február 2022:

Na zmiernenie stresu bude počas tohto mesiaca stačiť málo. Ak sa cítite unavene a vyčerpane stavte na pravidelný pitný režim a na viac času v prírode. Možno sa vám to zdá ako maličkosť, no kým nevyskúšate, tak ani neuveríte, aký zázrak to dokáže s vaším telom. Oblečte sa tak aby vám nebola zima a ak prechádzku nestihnete ráno, tak na ňu choďte večer. Príjemný čerstvý vzduch vám pomôže utriediť myšlienky a vylepšíte si tak aj psychické zdravie.

Horoskop Peňazí a Práce na Február 2022 Lev:

Kde sa zatvárajú jedny dvere, tie ďalšie sú otvorené dokorán. Nebojte sa toho, a porozhliadnite sa okolo po nových pracovných príležitostiach. Ak sa dobre rozhodnete, môže to pre vás a vašu rodinu znamenať dôležitý moment. Nová pracovná príležitosť vám prinesie množstvo nových informácii a otvorí vám dvere poznania. Zo začiatku sa budete musieť viac sústrediť na prácu a podať skutočne vysoký výkon. S postupom času si však na prácu zvyknete a dokonale sa vám zorganizuje čas okolo. Ak sa v tomto mesiaci vyberiete s kolegami von, dávajte si pozor a neprežeňte to s alkoholom. Nerozoberajte tiež vaše súkromné veci medzi všetkými vašími kolegami.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Február 2022 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Február 2022 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Február 2022 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Február s Horoskop a Tarot!


Horoskop Február 2022 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com